Tenzije u Crnoj Gori: Abazovićeva URA produbljuje sukob sa Demokratama – ne zaslužujete ozbiljan odgovor

Iz Abazovićeve URE nisu dugo čekali da odgovore Demokratskoj Crnoj Gori na prozivke o "ekspertizi" njihovog predsednika pokreta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nakon prepirki koje traju već danima u Crnoj Gori između URE i Demokratske Crne Gore, iz građanskog pokreta URA čiji je predsednik Dritan Abazović nastavili su da produbljuju sukob.

Ranije su iz Građanskog pokreta URA upitali Demokrate da li i dalje stoji potpis njihovog lidera Alekse Bečića na sporazum koji su potpisali nakon izbora i da li napušta evroatlantski kurs jer je, kako su kazali, novi sporazum sklopio sa partijama koje su se tom dogovoru najviše protivile. Demokrate su na ovo optužili Abazovića da je čovek kiji nije ekspert i da nema radnog staža u sektoru bezbednosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz Abazovićeve URE nisu dugo čekali da odgovore Demokratskoj Crnoj Gori na prozivke o “ekspertizi” njihovog predsednika pokreta.

– Ako zbog pretnji beogradskih tabloida o navodnom snimku Alekse Bečića napuštate evropski kurs, onda Vaša partija ne zaslužuje iole ozbiljan odgovor – navode iz URA u odgovoru Demokratskoj Crnoj Gori .

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar