Nije ni bio na svadbi, ali mora da plati! Ljudi ZGAĐENI potezom ove mlade – evo šta je poslala gostu

Nakon što je video šta se dogodilo, ovaj muškarac je ostao poprilično zapanjen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Venčanja su naveseliji događaji u toku života kako novopečenog para, tako i njihove rodbine i prijatelja. Ipak, neka se pretvore u pravu noćnu moru.

Naime, gost na jednom venčanju bio je zapanjen nakon što je primio „fakturu za nepojavljivanje“ od strane neveste, jer se, zamislite, nije pojavio na njenom venčanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na fotografiji fakture koja je podeljena na društvenim mrežama može se uočiti kako je gostu naplaćeno 175 funti ( nešto više od 24 hiljade dinara) za dva mesta koja su ostala neupražnjena.

Račun detaljno opisuje šta se naplaćuje naslovom „Gost se nije pojavio “, a opis glasi „Svadbena večera (nije se pojavio)“, dok je jedinična cena postavljena na „120 dolara“, a količina na „2“ .

Nakon što je slika podeljena na Reditu, drugi korisnici su brzo okarakterisali ovu mladu kao sintičavu osobu, govoreći da prihvatanje pozivnice za venčanje nije pravno obavezujući ugovor.

A kako vi gledate na ovaj potez? Da li vam se dogodilo nekada nešto slično? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

  1. Kad rezervacija ide po mestima, a mesta rezervisana pa nisu iskorišćena, neko to mora da plati. Ugovor o korišćenju sale imaju mladenci ili njihovi roditelji i znači da oni to plaćaju. Zvanice imaju moralnu obavezu da dođu. Ako su sprečeni nije isto ako nisu hteli, u svakom slučaju treba biti korektan i napraviti dogovor.

    Odgovori

Ostavite komentar