Policajka iz Beograda OSUĐENA na godinu dana zatvora: LIKVIDIRALA kuma, pa pištolj bacila u kontejner

Baltić je ubijen 1. januara 2018. godine u večernjim satima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen,Shutterstock

Viši sud u Beogradu ponovo je danas osudio na istu zatvorsku kaznu od godinu dana kućnog zatvora pripadnicu MUP Mariju Nikolić jer je nakon ubistva svog kuma i navodnog pripadnika “kavačkog klana” Davorina Baltića u beogradskom naselju Neimar, iz njegovog automobila uzela pištolj koji je potom bacila u kontejner.

Ista kazna bila joj je izrečena i u januaru ove goidne ali je Apelacioni sud, usvojio žalbu njenog branioca i tu presudu ukinuo, naloživši da joj se ponovi suđenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovoje prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbe.

Nikolić je osuđena za krivično delo nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, koje je izvršila u stanju bitno smanjene uračunljivosti zbog naglog porasta emocionalne napetosti i straha visokog intenziteta.

Ona je nakon ubistva Baltića, u garaži zgrade u Ulici Internacionalnih brigada iz vozila uzela pištolj u kojem je u cevi bio jedan metak dok se u okviru nalazilo 11 metaka, a zatim ga nosila do Ulice Stojana Protića gde ga je bacila u kontejner nakon što je pozvao načelnik Policijske stanice Vračar da se vrati do Ulice Internacionalnih brigada.

Baltić je ubijen 1. januara 2018. godine u večernjim satima, kad je izrešetan ispred kuće u kojoj je boravio na Vračaru.

Mediji za Baltića pišu da je bio član “kavačkog klana”, koji je u višegodišnjem sukobu sa “škaljarskim klanom”.

Marija Nikolić je kuma Baltićeve supruge.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar