Nije znala šta da pokloni dečku, pa se setila genijalne ideje: Neće uživati samo u mojim oblinama (FOTO)

Planira da se to dogodi samo tada i više nikad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Bonnie Locket

Boni Loket (33), model iz Velike Britanije, odlučila je da idućeg Božića dečku pokloni nešto što će pamtiti čitavog života, jer “nema ideju šta da pokloni nekome ko ima sve”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato je došla na ideju da ga “časti” i da u njihove vratolomije u krevetu uvede i treću osobu.

– Trojka nas dvoje sa još jednom ženom je njegova velika fantazija. Puno smo pričali o tome, ali mislim da ne veruje da sam spremna na to. U vezi smo već 10 godina – navela je Boni, prenosi britanski San.

Foto: Facebook/Bonnie Locket

Poklon je već uveliko u planu, a manekenka je našla i ženu koja će im praviti društvo.

– Bila sam jedne večeri u izlasku s prijateljima i upoznala devojku za koju mislim da će biti apsolutno savršena za to. Pijane smo razgovarale o tome i razmenile brojeve, no pričale smo kasnije o tome i trezne. Ne živi predaleko, pa smo se dogovorile da dođe uoči Božića – ispričala je.

@bonnielocketxoTap + and double tap if you like the ending ? IG @bonnielocket_ #tiktokdancer #dance #chinup #twixtmas♬ Wet the Bed by Chris Brown – emily <3

Ipak, iako bi to trebalo da bude samo zabava, Bonie ima u planu i da odredi neka pravila kako bi bila sigurna da neće biti “neugodnih iznenađenja”.

– Nisam ljubomorna i biće nam zabavno, ali učinićemo to samo jednom. Oživećemo svoju fantaziju i to je to. Biće to prava poslastica i neće ostaviti nikakve podsetnike u našem domu. Vrlo sam otvorena, ali želim da to bude nešto posebno i da nema veze s našim životom kod kuće. Možemo na kraju da odemo u bar na piće i svako svojim putem. To je ipak fantazija – dodala je.

Foto: Facebook/Bonnie Locket

Kaže da veruje u monogamiju i nikad ne bi prevarila svog dečka Breda, a na ovo gleda kao na nešto zabavno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar