UŽAS

Istina o glumici koja se UBILA skokom sa znaka “Holivud”: JEZIVE tvrdnje o njenom duhu i danas kruže

Priča koja ledi krv u žilama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Chazz D

Glumica Milisent Lilijan Entvisl, poznatija kao Peg, rođena je u Velikoj Britaniji 1908. godine, a sa svoja dva brata došla je u Holivud kako bi okušala sreću i izgradila karijeru.

Oduvek je sanjala o tome da postane glumica, a iako je u pozorištu bila veoma cenjena kao komičarka, ona je neprestano težila ka filmskoj slavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako je dobila ulogu u filmu “Trinaesta žena”, njena uloga je u finalnoj verziji izbačena, a usledilo je još nekoliko neuspeha, što je Peg bacilo u depresiju. Ostala je bez ugovora, siromašna i bila je prinuđena da zarađuje obnažena se fotografišući za razne časopise.

Godine 1932. odlučila je da sebi oduzme život i pozdravila se sa ujakom kom je rekla da ide kod jedne prijateljice. Peg se, zapravo, uputila na brdo Li na kom se nalazi znak “Holivud”, a koji se, prema njenom mišljenju, rugao svima poput nje, piše The Vintage News.

Ona se popela na slovo “H” i sa njega skočila u smrt. Policijska stanica u Los Anđelesu je 18. septembra primila anoniman poziv od jedne žene koja je rekla kako je pronašla ženske cipele, jaknu, torbicu i nešto što liči na oproštajno pismo.

Foto: Youtube/Printscreen/Chazz D

-Bojim se, ja sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo učinila puno ranije, moglo je biti manje boli. P.E – pisalo je u pismu, a kasnije je utvrđeno da telo pripada dvadesettrogodišnjoj glumici.

Inače, Peg se sa 19 godina udala za kolegu Roberta Kita, ali su se razveli dve godine kasnije. Kao razlog razvoda glumica je tada navela okrutnost i prevaru i tvrdila je da joj Robert nije rekao da je već bio u braku iz kog ima šestogodišnjeg sina koji je kasnije postao glumac, Brajan Kit.

Mnogo se pričalo o tome koji su zaista njeni razlozi za samoubistvo, a njen ujak Čarls je policiji rekao kako je ona bila u depresiji i da je patila od “intenzivne duševne boli”. Pričalo se i da ju je veoma pogodilo to što se njen bivši suprug ponovo oženio, a to se dogodilo neposredno pre ove tragedije.

Foto/Pixabay.com

Nakon njene smrti krenule su brojne priče, te su ljudi tvrdili kako su u blizini znaka “Holivud” viđali duh žene u belom kako izgubljeno luta brdom ili lebdi iznad tla, a poznato je da je kobne noći Peg na sebi imala belu haljinu. Drugi su tvrdili  kako su videli magličastu prikazu kako se penje na slovo “H” i onda pada sa njega, a pre nego što dotakne zemlju, nestaje.

Legende o nesrećnoj glumici otišle su toliko daleko da neki nipošto noću ne žele da prođu pored ovog znaka, a lovci na paranormalne stvari često istražuju mesto na kojem se ona, navodno, pojavljuje. Ekipa jedne čuvene emisije je nedavno tvrdila kako je snimila glas pokojne Peg i nekoliko fotografija za koje ne postoji objašnjenje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Vintage News

Komentari (1)

Ostavite komentar