Vučević: Uskoro ćemo se uveriti da bi katastrofa bila brzo sanirana i da su naše službe na visini zadatka

Gradonačelnik Miloš Vučević oglasio se na svom Instagram profilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević zadovoljan je što je dobio zahvalnicu od Uprave za vanredne situacije za dosadašnju pomoć.

– Počeli smo sa pripremama za najveću vežbu zaštite i spasavanja do sada – “Sistem 2021”, a o detaljima sam jutros razgovarao sa pomoćnikom načelnika Sektora za vanredne situacije Draganom Cvetićaninom, načelnikom Uprave za upravljanje rizikom u Sektoru za vanredne situacije Živkom Babovićem, načelnikom Uprave za Vatrogasno spasilačke jedinice u Sektoru za vanredne situacije Goranom Nikolićem i zamenikom načelnika Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Ivanom Radisavljevićem, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novo Sada Miloš Vučević – napisao je Vučević ispod objave na svom Instagram profilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Reč je o situaciji procenjenoj kao najvećem riziku po grad. Zato u oktobru očekujte da vidite kako bi naše službe reagovale da se desi najveća katastrofa – tehničko-tehnološka nesreća u kompleksu NIS ad Novi Sad. Svi ćemo se uskoro uveriti da bi ta katastrofa bila brzo sanirana i da su naše službe na visini zadatka! A ja sam posebno srećan što sam dobio zahvalnicu od Uprave za vanredne situacije za dosadašnju pomoć. Idemo dalje, naša saradnja se nastavlja- zaključio je Vučević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar