Sve žene treba da ih znaju: Četiri koraka do POSTOJANOG RUŽA

Priprema je pola posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Svaka žena želi da ruž koji nanese bude postojan.

Međutim, mnoge ne znaju kako da dođu do ovakvog efekta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A zapravo je potrebno samo da se pridržavate nekoliko jednostavnih pravila.

Piling i hidratacija
Piling usana je korak broj jedan u nezi, a onaj koji svi beauty ljubitelji preporučuju jeste sa šećerom. Kada nanesete piling, ostavite kratko da odstoji, a zatim ga uklonite vlažnim peškirom. Nakon pilinga, na usne nanesite hidratantni balzam, kako bi sačuvale svežinu.

Priprema je pola posla
Pre nanošenja ruža na usne nanesite primer, koji će poslužiti kao temeljni prelaz, ali, ukoliko vam usne nisu izrazito suve, nije neophodan. Za one koji su skloni ispucalim usnama, primer je definitivno izbor broj jedan, koji će osigurati besprekoran izgled.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Olovka za usne
Profesionalni make-up artisti preporučuju podlogu za usne, kako boja ne bi izbledela. Ceo trik leži, zapravo, u pravilnom nanošenju olovke, a savet koji svi rado dele jeste da usne potpuno ispunite olovkom i da osigurate savršenu boju usana, koja ne samo da oduševljava, već i traje. Takođe, bitno je izabrati olovke koje pružaju svežinu, hidrataciju i vodootpornu boju.

Setirajte puderom u prahu
Tajni trik kojim se služe sve svetske face jeste setiranje ruža puderom u prahu. Samo mala količina je dovoljna da osigura postojanost ruža i izbriše prelaze koji umeju da smetaju. Međutim, kako savetuju, ukoliko imate suve usne, izbegniti ovaj korak, kako ne biste dodatno isušili boju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Azra.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar