Đilas i Marinika udarili na Ne Davimo Beograd, Ćutu i Zelenovića: Vi ste najveći zagađivači svega dobrog

Nastavlja se organizovana hajka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova podpredsednica Marinika Tepić preko nedeljnika “Vreme” udarili su na pokret “Ne Davimo Beograd”, Aleksandra Jovanovića Ćutu, aktivistu pokreta “Odbranimo reke Stare planine” i predsednika stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojšu Zelenovića.

Oni su tekstom koji je objavljen u pomenutom listu istakli da su upravo Ćuta i Zelenović najveći zagađivači svega dobrog u Srbiji!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tekst naslovljen kao “Predizborno zagađenje dobrih namera” govori o tome da su ljudi koji su učestvovali na protestu prepoznali da su zemlja, voda i vazduh ključne po pitanju golog opstanka, ali da su zarad amaterskih organizacija, neznanja, sujete i interesa sahranjene važne teme.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Dragan Đilas i Marinika Tepić svakodnevno putem medija koji su pod njegovom uređivačkom politikom vode najprljaviju kampanju protiv pokreta “Ne davimo Beograd”, Aleksandra Jovanoića Čute i Nebojše Zelenovića. Oni kontinuirano vode organizovanu hajku protiv zelenih stranaka i pokreta, gde se po svemu sudeći radi punom parom.

Nedavno se, u jednom od medija koji su pod kontrolom lidera Stranke Slobode i pravde  pojavio se tekst u kom ekološki aktivisti tvrde da je Ćuta zapravo privatizovao proteste i da mnoge organizacije nisu ni bile pozvane zbog samovolje Ćute.

On je ranije prozivao Ćutu i eko aktiviste da su “oteli” proteste, kako bi pravili političku kampanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar