Megaluksuzni kamper od 2,5 miliona dolara: Ima bioskop i saunu, a tek da čujete ko je vlasnik (VIDEO)

Glumci često provode vreme na filmskim setovima, daleko od kuće, pa ne čudi da insistiraju na svom prostoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / House8 Media

Kompanija Anderson Mobile Estates realizuje projekte za ekskluzivnu klijentelu, a jedna od njihovih najpoznatijih “kuća na točkovima” nosi naziv The Heat.

Glumci često provode vreme na filmskim setovima, daleko od kuće, pa ne čudi da insistiraju na svom prostoru. Takav je slučaj i sa dvospratnim “čudovištem”, čiji je vlasnik holivudski superstar Vil Smit.

Opremanje kampera, ako se tako može nazvati, koštalo je bezmalo 2,5 miliona dolara, a spisak mogućnosti je impresivan.

Kraljevski tretman

U donjem nivou smešteni su kuhinja, trpezarija i prostor za opuštanje, koji se može koristiti i kao garderober. Poznati glumac ima na raspolaganju svoju šminkernicu i malu kancelariju.

Uređenje kupatila je koštalo 25.000 dolara, uz neizostavnu saunu. Vozilo je dugačko 16,7 metara (ukupno 111,5 kvadrata), pa možete pretpostaviti kakav luksuz pruža, prenosi Autoevolution.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dizajneri su iskoristili pravu kožu za tapacirung, koja je koštala 30.000 dolara, dok je ostala oprema (14 televizora i druga elektronika) vredna 125.000 zelenih novčanica.

Specijalni mehanizam podiže nivo gornje etaže za 107 centimetara i otvara prostor za privatni bioskop (30 osoba) i kancelariju po potrebi.


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar