ISKRENA

Marija Karan ne krije radost zbog POVRATKA u Srbiju: PRESREĆNA sam što mogu da glumim na svom jeziku

Glumica je godinama karijeru gradila van granica naše zemlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV Pink

Glumica Marija Karan godinama je živela van granica naše zemlje, ali je poslednjih meseci ponovo u Beogradu gde je njen sin Marko leo i krenuo u školu.

Naime, glumica trenutno ima glavnu ulogu u domaćem rimejku popularne serije “Dinastija”, te ne krije zadovoljstvo zbog toga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Već dugo živim van, tako da je ovo bio jedan prelep povod da dođem ovde, da radim i da me ovaj projekat vrati u svoju zemlju. Presrećna sam što mogu da glumim na svom jeziku, što imam priliku da radim sa divnim kolegama sa kojima sam već sarađivala, ili sa nekim novim kolegama… Presećna sam što sam tu – rekla je ona u emisiji “Premijera”.

Nakon toga se osvrnula i na lik Aleksis koji tumači u seriji.

-Aleksis je svakako jedan interesantan, intrigantan lik. Mislim da je ona majstor igre. Ona je prešarmantan lik i karakter kog se sećam ja iz svog detinjstva još, kad sam gledala “Dinastiju”. Od nje učim puno, mogu da kažem, interesantna je da se igra i uživam. Jako mi je lepo legla – istakla je Marija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. A tek što našoj sreći nema kraja, takva vrsna, raskošna i karakterna glumica, koja je osvojila i holivud svojom glumom, a pored svega toga još zna da koristi mail!

    Odgovori

Ostavite komentar