ISKRENA

Jovana Joksimović o Željku, deci, poslu, finansijama: Malo mi je NEPRIJATNO kada čujem takvo PITANJE

Priznala i da li između nje i njenog supruga još ima romantike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jovana Joksimović, Foto: Objektiv.rs

Voditeljka Jovana Joksimović upešno balansira privatni i poslovni život, a skvaki slobodan trenutak se trudi da provede sa naslednicima Kostom, Srnom i Anom.

Ona je sada otkrila i kako izgledaju jutra kada nije na poslu, već u svom domu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Izgledaju, retka. No, tokom leta sam imala dovoljno vremena, svi smo bili zajedno, uživali u tome, svakog dana, i taj osećaj me još drži. Osim toga, ako nešto volite, a ja volim da budem sa svojom decom, vremena se uvek nađe. Ako ne mogu ujutru, mogu popodne, uveče. I zaspati zajedno je svojevrsna svečanost, tako da je, generalno, sve to u redu – rekla je ona za Blic.

Istakla je i šta je to na čemu ona i njen suprug Željko ne odstupaju kada je vaspitanje dece u pitanju.

-Ne odstupamo samo od toga da oni sutra budu dobri, normalni, vredni i pošteni ljudi. I to je nešto što deci može, ubeđena sam, da se pokaže samo primerom, što opet znači da nas dvoje moramo da damo sve do sebe, da budemo uzor, i ta činjenica uveliko određuje i naše ponašanje. I prema njima, i prema drugima, i prema sebi. Sve ostalo su sitnice, one od kojih je sastavljeno svako odrastanje – iskrena je Jovana.

FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Priznala je i da li smatra da će njihovim naslednicima vremenom postati neprijatno to što su im roditelji javne ličnosti.

-Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost. I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno, i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo – kaže voditeljka.

Njihove ćerke Ana i Srna uskoro će napuniti četiri godine, a ponosna mama je otkrila koje svoje osobine prepoznaje u njima, ali i da li su nešto nasledile od tate.

-One su prave devojčice, ali i totalno različite, a fascinira me ta njihova sposobnost da odaberu baš onu garderobu koja savršeno odgovara njihovim karakterima. I tu nema ništa od Željka kod njih, samo od mame, te se nadam da ovaj deo intervjua on neće da čita, da izbegnemo svađu. Šalim se, naravno, pokupile su svašta, od svakoga od nas – iskrena je Jovana za pomenuti medij.

Pandemija koronavirusa mnogima je uticala na finansijsko stanje, a ona je istakla da li je to slučaj i sa njima.

-Mi smo toliko uložili u nove poslovne poduhvate, tako da mi samo pitanje izaziva, hajde da ne kažem baš strah, ali nelagodu svakako. No, vredni smo nas dvoje, radimo puno, tako da verujem da ćemo uspeti, i da teških vremena neće biti – priča ona dalje.

Za kraj je rekla i da li u njenom i Željkovom odnosu i dalje ima romantike.

-Ako je ovolika količina posla romantika, onda sigurno postoji. Šalim se, naravno, jesmo pod velikim pritiskom, i zbog kovida, i novih poslova, i filma koji je on producirao, ali, opet, to jeste bio naš izbor, znali smo šta nas čeka, i, na neki način, sve to nas je učinilo još bližim, povezanijim. I tu već ima romantike, mogu slobodno da vam kažem – zaključila je Jovana Joksimović za Blic.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar