Anđela Veštica pomoću sajta za odrasle ZARADILA 42.000 evra, pa otkrila: “Stanija me je pitala za SAVET”

Starlete su se konsultovale o platformi "Only Fans"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Anđela Veštica gostovala je u emisiji „Ami Dži” zajedno sa Tarom Simov, kojoj je nanela telesne povrede pre nekoliko godina, za šta se sada javno izvinila. Pored toga, osvrnula se i na platformu za odrasle Only Fans, čiji je redovan kreator eksplicitnih fotografija, a u emisiji je otkrila da je najviše zaradila 42.000 evra u jednoj transakciji.

Naime, Anđela je otkrila da ju je jedna od najpoznatijih starleta na našim prostorima Stanija Dobrojević kontaktirala kako bi se konsultovala o ovoj platformi:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Stanija me je zvala za pomoć i za savet oko Only Fans, ona je poželela da otvori nalog, pa me je kontaktirala. To je super zarada ukoliko imaš slobodu i ako voliš svoje telo. Smatram da nema ništa loše u tome, postoje mnogo gore devojke koje voze „porše”, a navodno ne rade ništa. Znam šta radim i od čega zarađujem. Stigao je mejl da nam se zabranjuje eksplicitan sadržaj od 1. oktobra jer su imali problem sa bankama, navodno je preko pet biliona isplaćeno kreatorima, ali su nam kasnije javili da je to poništeno – rekla je Veštica.

Foto: Printscreen/Youtube

Piše: Lola Stojanović

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U SUTRAŠNJEM IZDANJU OBJEKTIVA

BONUS VIDEO: 

 

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar