Izbacila muža iz porodilišta jer je PLAKAO: Tada se naljutio, pa uradio nešto smehotresno

Pobesneo je i na sestru i na trudnu suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna majka (27) požalila se na Reditu gde je htela da čuje mišljenja da li je postupila ispravno kad je svog muža isterala iz bolničke sobe u kojoj se porađala jer je plakao, što je njoj porođaj učinilo još težim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako ju je muž uz plakanje držao toliko jako da joj je ruka cela utrnula, on kaže kako joj nikad neće oprostiti što mu je “oduzela trenutak kad je postao otac”.

– Iako sam trpela užasan bol, bio je tako crven od plakanja da mu se na čelu videla vena, te je svaki čas mogao da poludi – objašnjava žena, dodajući da joj je to sve samo pogoršalo situaciju.

– Više puta sam mu govorila da prekine, a on mi se derao na uho, pri čemu ga je sestra udaljila iz porodilišta. Još je hteo i da se svađa na izlasku – prepričava žena kojoj je muž obećao da će “biti dobar”, s obzirom da i inače teško podnosi stresne situacije.

Foto: Shutterstock

– Prestaću, ali ćeš zauvek zapamtiti šta si mi učinila tog dana kad sam morao da išetam napolje – rekao je njen muž prema prepričavanju mlade majke.

I pri dolasku kući situacija je eskalirala.

– Ukrala si mi priliku da vidim prve udisaje naše ćerke – navodno joj je rekao muž kad su stigli kući, dok je u bolnici pokušavao da optuži i sestru zbog izmišljanja razloga zbog kog je morao da napusti porodilište, prenosi 24 sata.hr.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar