Kamere snimile devojčicu kako LUTA GROBLJEM usred noći: Majka ubeđena u nešto što je mnoge šokiralo

Pojava devojčice i dalje je misterija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Saundra Gonzales

Zahvaljujući društvenoj mreži Redit, odnosno sektor u kom se korisnici interesuju za paranormalne fenomene, aktuelizovan je slučajem Faviole Rodrigez, devojčice koja je ubijena početkom septembra 2018. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za njenu smrt tek je pre dva meseca podignuta optužnica protiv Lala Enthonija Kastrilja, tadašnjeg dečka majke Saundre Gonzales, koja je te večeri otišla na posao i ostavila svoju ćerku njemu na čuvanje.

Da li je Lalo zaista bio taj koji je skrivio Faviloinu smrt i kako, saznaće se po završetku suđenja, ali cela priča ranije je dobila i jezivu notu jer je majka u avgustu objavila snimke s groblja na kom je devojčica sahranjena.

Naime, jedna porodica koja je pored groba voljene osobe postavila kamere, prosledila joj je fotografije devojčice koja se u mrklom mraku pojavila na tom počivalištu u Las Krukesom (Novi Meksiko).

Kada je zatečena porodica upitala radnike groblja da li znaju o kome je reč, ko je curica koja se ukazala, radnici su odmah pokazali na grobno mesto Faviole Rodrigez, odnosno na njen nadgrobni spomenik.

Da je to bila Faviola, čak i dan-danas duboko je uverena i majka Saundra, koja je na svom profilu objavila fotografije i napisala da nema nikakve dileme da je u pitanju bila njena devojčica.

– Odmah sam briznula u plač i ostala bez reči. Jer čim sam videla fotografije, znala sam da gledam svoju ćerku. U mom srcu nema ni trunke sumnje jer ta devojčica izgleda kao moja ćerka od glave do pete. Kosa, odeća, sve se poklapa u detalj – napisala je, između ostalog, na Fejsbuku Saundra Gonzales.

Budući da su fotografije takve kakve jesu, nastale u mraku i poprilično nejasne, korisnici Redita su zaključili da je ipak nemoguće utvrditi identitet devojčice, te su napomenuli da je na groblje mogao dolutati bilo ko.

Kuriozitet je i to da u vreme kada su fotografije nastale, snimci s iste kamere su otkrili i da je jedan automobil prolazio nedaleko od tog mesta, ali nije jasno da li je imao ikakve veze sa devojčicom koja je snimljena.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar