Da li je zaljubljen u vas, ili ste mu samo KOMBINACIJA? Ovo su sitnice koje će ga ODATI

Dobro obratite pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svesno ili nesvesno, ali jedni drugima često umemo da šaljemo pomešane signale.

Pogotovo ako smo na početku veze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, mnoge sitnice nas odaju. Makar u krevetu.

Ukoliko ste na početku veze i dobijate pomešane signale od svog partnera, kakve su njegove namere možete pročitati i iz ponašanja među čaršavima.

Mnoge sitnice u krevetu odaju kako se muškarac zapravo oseća i planira li da vaša veza potraje, a ovo su samo neke od njih.

Foto: Shutterstock

Gleda vas u oči

Vođenje ljubavi, za razliku od seksa koji ne prate emocije, praćeno je pogledom koji ne luta previše – emocije putuju bez reči, putem pogleda.

Ljubi vas često i po celom telu

Ovakvi poljupci se razlikuju od uobičajenih, ne samo po tome što traju dugo, već je očigledno koliko se u njima uživa. Oni su praćeni maženjem, razmenom emocija i pokazuju žudnju, a obično se ne zadržavaju samo na usnama.

Trudi se da podjednako uživate – ili čak da vi uživate više

Zaljubljenom muškarcu je veoma važno da i njegova draga bude zadovolj(e)na i važno mu je da odnos bude mnogo više od pukog seksa. Zato će se on potruditi i da on potraje duže i da se završi i vašim vrhuncem umesto da dostigne svoj i okrene leđa.

Foto: Shutterstock

Pokušava da napravi romantičnu atmosferu

Ni zaljubljeni muškarci nisu imuni na iznenadni seks na brzinu, ali ako je ovo pravilo i vaš partner se nikad ne trudi previše oko toga da vas iznenadi, priredi vam neki trenutak za pamćenje u vidu upaljenih sveća, doručka u krevetu i sl, razmislite o tome kakav odnos on zapravo očekuje i pokušava da izgradi.

Ukoliko želi da ostavi bolji utisak i planira da se duže zadrži u vašem životu, on će i na muziku koja se čuje u pozadini i na to da sve bude što je nežnije moguće.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar