Pokušao da zavede konobaricu i bacio pred njom 29.000 DINARA: Odgovorom ga je posramila kao niko nikada

Nakon podeljenog video snimka javili su joj se čak i ljudi iz banke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/ cassholland

Kejsi Holand, prelepa devojka koja se brine o igračima golfa, između ostalog i tako što im kao konobarica donosi pića, prepričala je bizaran pokušaj starovanja od strane prepotentnog muškarca koji je pokušao da je nagovor da izađu na večeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ukratko, mladić joj je ostavio novčanice u iznosu od 300 američkih dolara (oko 29.000 dinara), ali ih je prethodno pocepao i kazao joj da će ostatak dobiti ako se s njime nađe ispred nekakve kockarnice.

Hladnokrvno je rekla da joj ne pada na pamet, nakon čega je muškarac posramljeno napustio objekat.

Budući da joj nije bilo na kraj pameti da pristane na njegovu ponudu, ostala je bez svoje pošteno zarađene napojnice, a njeno nesvakidašnje iskustvo skupilo je više od milion pregleda na TikToku.

@casshollandSo does this = $150?…. ##cartgirl ##golfer ##golftiktok ##golf ##golflife ##CinderellaMovie♬ original sound – Cassie Holland

– Najpre sam bila bijesna, ali sam se pomirila s tim da je tip naprosto glupan koji je bacio u vetar tri stotine dolara – kazala je u video snimku.

Ipak, u komentarima ju je dočekala zanimljiva informacija. Javila joj se nepoznata bankarka koja joj je poručila da ne gubi u potpunosti nadu.

Naime, u slučajevima kada je pocepane manje od 50 osto od novčanica, ima slučajeva kada su banke voljne da ih zamene za nove.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (3)

  1. Па ова без хиљаду долара по сату се не "налази" ни са ким, Наравно да га је посрамила, чуј триста долара! Да је дошао у Србију био би још више посрамљен, наше силиконке узимају за "налажење" више!

    Odgovori

Ostavite komentar