Krstić: Ovo je DRŽAVNI UDAR, Janković da kaže ko je planirao da Vučiću izazove OTKAZIVANJE SRCA!

U svakoj zemlji pokušaj državnog udara je ozbiljno krivično delo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Pritnscreen

Bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na ovo priznanje reagovao je marketinški stručnjak Nebojša Krstić koji kaže da se radi o državnom udaru!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pošto su saradnici gospodina Jankovića pominjali njegove veze sa Službom, sve ovo što tvrdi može da bude deo neke igre, može da bude i njegova lična konfabulacija, ali može biti i istina. Ukoliko je istina, Janković govori o pokušaju državnog udara. U svakoj zemlji pokušaj državnog udara je ozbiljno krivično delo pa bi Janković morao da navede imena ljudi koji su ga angažovali za izvršenje istog. Ako ne javnosti, onda nadležnim organima – rekao je Krstić za Objektiv.rs.

Podsećamo, bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi predsedniku Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto, a kako je planirano da Vučiću otkaže srce čitajte u POSEBNOJ VESTI.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar