“Mislili su da ću da završim sa nekom mlađom”: Njihova ljubav je pobedila sve, pa i UGOVORENI brak

Brak Zafira Hadžimanova i Senke Veletanlić privlačila je pažnju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Filmski glumac, pevač i kompozitor Zafir Hadžimanov preminuo je ove godine i iza sebe ostavio sijaset dela koja će biti upamćena. Ipak, pažnju javnosti je privlačila i njegova ljubavna priča sa Senkom Veletanlić.

Neretko je isticao da je pevačica bila njegova najveća ljubav, želja da budu zajedno uspela je da pobedi i ugovoreni brak za koji su se zalagali njegovi roditelji.

nstalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U Gruziji, u Tbilisiju, Senka i ja smo se zavoleli. Na Brdu slobode iznad grada prvi put smo se poljubili. Bila je prelepa i pevala je kao san. Upravo se razvela od pevača Tihomira Petrovića. Tiha i ja smo ostali drugari do kraja njegovog života. Često smo sedeli u Kamenoj sali u Radio Beogradu, pijuckali i pričali o svemu. Slagali smo se u mnogim društvenim diskusijama. Moji su, moram da priznam, malo bili iznenađeni. Mislili su da sam omiljen kod ženskog roda i da ću da završim s nekom mlađom, da budem “džek”. Već su mi ugovorili i brak sa jednom vrlo popularnom budućom pevačicom. Ali ja kad nešto odlučim – odlučio sam – ispričao je jednom prilikom Hadžimanov.

– Bilo je ljubavi i pre Senke, naravno. Bio sam razvijen, dizao tegove, a kad skočim “lastu” na moru, bar pet devojčica pošizi za Džefijem, kako su me zvali. Zabavljao sam se sa jednom prelepom bogatašicom iz Slovenije, pa sa Italijankom čiji je otac bio direktor najveće italijanske banke i koji mi je u svojoj ogromnoj vili u Torinu dao garsonjeru. Živeo sam kao grof. Ali ogromnu ljubav osetio sam samo prema svojoj ženi – govorio je Zafir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar