Đilas nastavio NAJPRLJAVIJU kampanju protiv Ćute i “Ne davimo Beograd”: “Ćuta je privatizovao protest”

Đilas je upregao sve svoje zaposlene da konstantno napadaju pokret

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nastavio je putem medija koji su pod njegovom uređivačkom politikom najprljaviju kampanju protiv pokreta “Ne davimo Beograd” i samozvanog vođe pokreta “Odbranimo reke Stare planine”, Aleksandra Jovanovića Ćute.

Naime, u jednom od gorepomenutih medija sada se pojavio tekst u kom ekološki aktivisti tvrde da je Ćuta zapravo privatizovao proteste i da mnoge organizacije nisu ni bile pozvane zbog samovolje Ćute.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilas je za to pronašao aktiviste koji su potvrdili da pola organizacija nije ni bilo pozvano na protest, zbog Ćutine samovolje.

On je ranije prozivao Ćutu i eko aktiviste da su “oteli” proteste, kako bi pravili političku kampanju.

Podsetimo, nedavno se na naslovnoj strani “Nove” našao tekst sa naslovom “Optužuju Ćutu da je protest pretvorio u predizborni skup”, u kojem Miroslav Aleksić iz Narodne stranke tvrdi da je Aleksandar Jovanović Ćuta, samozvani vođa pokreta “Odbranimo reke Stare planine” oteo protest.

Takođe, Dragan Đilas upregao je sve svoje zaposlene kako bi svakodnevno napadao pokret Ne davimo Beograd i aktivistu pokreta „Odbranimo reke Stare planine“ Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar