Kristinu (24) prodavačica u parfimeriji stavila na stub SRAMA: Zbog njene rečenice žene će poludeti 

Iako žene uživaju u kupovini parfema i kozmetike, neke od njih su doživele i poprilično neprijatna iskustva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Poznato je da žene znaju da sate i sate provode u kozmetičkim salonima i prodavnicama, birajući kreme, parfeme, i ostalu kozmetiku. Ipak ti trenuci razonode se nekada pretvore u noćnu moru.

Takve trenutke doživele su i žene koje su 2018. godine podelile svoje ispovesti i otkrile zbog čega nikada više neće ući u određene parfimerije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovde nema ništa za vas

– Ušla sam u trenerci, neoprane kose, bez šminke, u starim starkama, stvarno sam izgledala neugledno, a trebalo mi je mleko za čišćenje. No, prodavačica mi je rekla – Gospođice, ovde nema ništa za vas. Doduše, bilo je to davno. Srećom, danas više nema takvih prodavačica – Martina T. (32)

Kriva fuksija

Dogodilo mi se nešto što je u isto vreme bilo i najgore i najbolje iskustvo. Naime, htjela sam da kupim novi ruž boje fuksije, ali žena u parfumeriji mi je rekla da neće to da mi proda. Bila sam šokirana i pitala sam je zašto, a ona mi je sa osmehom rekla – Zato što to vama ne stoji. Ja svoji kupcima ne dam da kupe nešto što nije za njih – i imala je pravo. Fuksija stvarno nije za mene! – rekla je Dunja K. (26)

Super mi je kad mi prodavačica kaže ‘imam nešto za vas’, a vidi me prvi put u životu

Foto: Shutterstock

To mi je baš smešno! Ili, pre neki dan sam bila u parfumeriji i htjela sam kupiti kremu za lice, neku da mi nahrani kožu, a prodavačica me je naglas pitala: ‘Malo smo suhi, jel’da?’ Nije ništa loše mislila, ali bilo mi je neugodn – rekla je Vesna P. (25)

Žoržo

Došla sam u parfimeriju da potražim parfem za svoju prijateljicu. Kad sam pitala prodavačicu za njega, održala mi je lekciju da sam pogrešno izgovorila ime parfema. Ostala sam smirena jer, eto, žena ima loš dan. Uzela sam još neku kozmetiku za sebe pa je račun iznosio gotovo 700 kuna. Pružila sam karticu i pitala mogu li da dobijem neke testere, a ona mi je rekla da to dobijaju samo redovne mušterije. Uzela sam joj karticu iz ruke, rekla joj da je primitivna guska, ostavila sve te stvari i usput dobacila da joj je najbolje da ode u neko selo jer samo tamo izgovaraju ‘Žoržo Armani” – rekla je Matea (28).

Celulit

– Vidim da vam treba krema protiv celulita – rekla mi je prodavačica – Kristina D. (24)

A da li ste vi nekada doživeli nešto slično? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

 



Izvor: cosmpolitan.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar