Nije plakao samo na terenu: Novak zbog porodice u suzama napustio pres konferenciju! (VIDEO)

- Naravno, život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini - rekao je pre tih suza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Već smo vam pisali šta je Novak Đoković imao da poruči na pres konferenciji posle poraza od Danila Medvedeva u finalu US opena, ali to nije bilo sve.

– Osećam tako mnogo različitih emocija. To što sam rekao na ceremoniji, stvarno to mislim. Deo mene je, naravno, tužan. Teško je progutati ovaj poraz imajući u vidu sve što je bilo u igri. Ipak, osetio sam nešto što nikada nisam ovde u Njujorku. Publika je učinila da se osećam veoma posebno. Ne znam, nisam ništa očekivao, ali količina podrške i energije, ljubavi koju sam dobio od publike je nešto što ću večno pamtiti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Usledilo je važno pitanje – šta je osetio na kraju meča?

– Olakšanje, bio sam srećan da je sve gotovo zbog svega što je prethodilo turniru i svega mentalnog, emotivnog sa čim sam morao da se nosim kroz takmičenje poslednjih nekoliko nedelja, bilo je previše. Mnogo toga da se nosiš sa tim. Srećan sam da se trka završila. Istovremeno sam tužan, razočaran, ali i zahvalan publici na tom posebnom momentu koji s mi stvorili na terenu – zaključio je Đoković.

Potom je Đoković počeo da govori o porodici.

– Naravno, život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini. Želeo bih više da budem sa decom, to sam sebi obećao jer… Odsustvo me boli dosta… – krenule su suze:

– Izvinjavam se. Uhhhhhhh – završio je Đoković konferenciju i ustao, vidno potresen i u suzama.

Plači, junačino, zaslužio si i ti jednom da pokažeš emocije, jer što bi Miša Zverev rekao, ipak si i ti samo čovek!

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar