Na kraju, Đoković je ipak pokazao da je čovek: Miša Zverev prokomentarisao Noletove suze u Njujorku!

Na to se nadovezao i Aleks Koreća, objasnivši šta je bio ključ pobede Danila Medvedeva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ekspert Eurosporta Miša Zverev, ujedno brat Aleksandera Zvereva, pričao je posle pobede Danila Medvedeva nad Novakom Đokovićem, rekavši nekoliko interesantnih i jako provokativnih stvari.

Istakao je da je sada po prvi put siguran da je Đoković “čovek”:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na kraju, ipak je pokazao da je čovek, pošto ga pre ovoga, ja mislim, nikad nismo videli da plače na terenu. Nema veze da li je pobedio ili izgubio, uvek je čovek od čelika. Toliko je fokusiran, kao mašina je, ali danas smo videli da je ljudsko biće. Nije pobedio, ali mislim da je osvojio srca svih Njujorčana, to je sigurno – kaže Zverev.

Na njega se nadovezao i Aleks Koreća, objasnivši zašto je Medvedev zapravo slavio:

– Bio je ubeđen da može. Prvi put protiv Rafe je pomislio da želi da vidi šta će da se desi, ove godine protiv Novaka nije mogao da mu naškodi u Melburnu, ali danas je izašao misleći ‘ovo je moj dan’ i to mu je donelo prevagu, verujem. Bio je fokusiran, precizan. Kad igrate protiv nekog kakav je Nole, ne smete da gubite servis gemove, to vam mnogo znači na kraju. Preciznost i njegovi pogoci bili su savršeni. To je takođe bio jedan od ključeva. U prvom gemu, Novak nije znao šta ga je snašlo i otada se sve promenilo – rekao je Koreća.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar