MOZZART izlicitirao još jedan predmet iz “JUŽNOG VETRA”

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću već je ranije podržavao humanitarne akcije ekipe „Južnog vetra“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mozzart

Kompanija Mozzart nastavila je svoju plemenitu misiju i izlicitirala Baćinu trenerku iz filma „Južni vetar 2“, a sredstava su otišla za lečenje kamermana Uroša Mladenovića. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću već je ranije podržavao humanitarne akcije ekipe „Južnog vetra“, te je tako izlicitirao i Maraševo odelo za malog Gavrila. Nakon Bikovićevog, Mozzart je na dobrotvornoj aukciji kupio i kostim Miodraga Radonjić koji je na licitaciju stavljen za člana ekipe i kamermana Uroša Miladinovića.

„Dokle god ima onih kojima je pomoć potrebna i dokle god možemo da pomažemo treba to da činimo. Ne zato sto će možda jednog dana doći trenutak kada će i nama trebati pomoć nego zato što je to jedan čin u kome imamo priliku da budemo ljudi“, rekao je član ekipe „Južnog vetra“ Miloš Biković čiji je kombinezon prvobitno izlicitiran.

Foto: Printscreen

Uroša Mladenovića boluje od raka pankreasa sa metastazom na jetri. Uroša je saznanje o bolesti sačekalo u trenutku kada je planirao da formira porodicu. Bol koji se pojavio u gornjem delu abdomena, odlazak kod lekara u Klinički centar Srbije i analize koje su usledile nadvile su crne oblake nad njega, njegovu porodicu i prijatelje. Zbog metastaze koja se pojavila na jetri nije moguće izvršiti operativni zahvat na pankreasu, već je neophodno da Uroš prođe nekoliko ciklusa hemioterapije u zemlji i inostranstvu kako bi se iste povukle, a tumor postao operabilan. Da bi se lečio, njemu su potrebna sredstva za hemioterapije, radioterapije, operativne zahvate, laboratorijske i ostale potrebne analize kao i za putne troškove i smeštaj. Za sve to, Urošu je potrebno 23.400.000,00 dinara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Južni Vetar (@juznivetarfilm)

Za lečenje mladog snimatelja kompanija Mozzart već je uputila donaciju kroz svoju akciju „Humanitarni tiket u podne“.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar