Skandal u školi: Profesorka navlačila đaka (14) da joj dolazi u kabinet, pa mu naređivala da radi OVO

Dečak nije znao šta ga je snašlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: foxnews.com printscreen

Detektivi policijske stanice u kalifornijskom gradu Freznu uhapsili su 39-godišnju profesorku Kristal Džekson (na slici) zbog seksualnog maltretiranja i zlostavljanja maloletnika tokom 2020. godine.

Džeksonovu su optužili roditelji 14-godišnjeg neimenovanog dečaka da ga je tri puta silovala, kao i da mu je nekoliko puta uz ucenu pružala oralni seks, prenosi portal KSEE.

– Gospođica Džekson nalazi se u pritvoru. Verujemo da je žrtva zlostavljanja sada na sigurnom, ali ne znamo da li je u njenoj prošlosti bilo još dece koja su prošla kroz istu traumu. Džeksonova će biti optužena za silovanje, nedozvoljene seksualne radnje sa maloletnim licem – rekao je Brendon Rasel, šerif okruga Frezno u Kaliforniji.

Kristal Džekson mesecima je zlostavljala 14-godišnjeg učenika sve dok je nije prijavio roditeljima, a oni školi. Prvo ga je dovodila u svoj kabinet gde bi mu naredila, uz pretnju lošom ocenom, da se skine i tada mu je pružala oralni seks.

Posle nekoliko takvih scena, učenik je naglasio da su tri puta i spavali u njenom kabinetu.

Kristal Džekson radila je pre škole u Mauntain Vjuu u nekoliko drugih škola, ali nikada se niko nije žalio na nju, niti su je kroz karijeru pratili incidenti.

– Najgore od svega u ovom slučaju je što je naša žrtva zlostavljana. Ono što je dobro je što se sada nalazi u poziciji da ima ljude kojima može da veruje – dodao je policajac Rasel.

Kristal Džekson do početka suđenja može na slobodu ali samo uz kauciju od 215.000 dolara. Za sada se brani ćutanjem.



Izvor: Objektiv.rs, Fox News

Komentari (13)

  1. de sam ja ucio skolu blago tim ucenicima amerika zemlja snova ja je nikad nebi prijavio daj boze svima ovakve nastavnice trcali bi u skolu

    Odgovori
  2. Na našim TV-ekranima stoji roditeljska pažnja: "Ovaj program nije pogodan za gledaoce mlađe od 12 godina". U današnje vrijeme, ovaj 14- gidišnjak ja već pravi mačor i profesorka se je "zakačila". Nije njemu bilo loše. Profesorku treba osloboditi svake odgovornosti, uzela je ono što joj je nedostajalo, a bez ikakve štete, naprotiv !

    Odgovori
  3. Prava nastavnica ,edukuje mlade, što je ja nisam imao . Mislim da je ovaj učenik nije ni prijavio , već se slučajno izlanuo nekome, možda i roditeljima ili pohvalio , , i onda nastaje drama. Vjerujem da je njemu sve godilo, a kome nebi.

    Odgovori

Ostavite komentar