Isplivali novi detalji: Mladić koji je teretio Jevtića za obljubu završio iza REŠETAKA, a ovo je RAZLOG

Mladić je ranije ispričao da je glumac pijan ušao za njim u toalet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Somborac Luka Krčevinac (23), koji je svojevremeno za seksualno napastvovanje prijavio poznatog glumca Gorana Jevtića (43), i sam je završio iza rešetaka! Naime, Krčevinac je 2. oktobra 2020. pravosnažno osuđen na ukupno 15 meseci zatvora zbog nelegalnog posedovanja oružja i napada na policajce na dužnosti. Kaznu je u međuvremenu odslužio, i to u Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu, a na slobodi se našao 5. avgusta ove godine.

OGLUŠIO SE O NAREĐENJE

Prema presudi Osnovnog suda u Somboru, Krčevinac je 8. juna 2020. oko 1.35 sati, u Ulici Dositeja Obradovića, napao policajca Vladimira Jovina, preteći da će napasti i njegovog kolegu Slobodana Lukića. Jovin i Lukić su, prema presudi, te noći radili na otkrivanju i rasvetljavanju krivičnih dela i obezbeđivanju dokaza. Krčevincu su naredili da stane i podigne ruke kako bi ga pretresli, pošto su imali informaciju da mladić kod sebe ima oružje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Umesto da postupi po naređenju, on je stavio ruke iza leđa i, krećući se unazad, stigao do ulaza u Srednju školu “Veljko Petrović” i seo na stepenice ispred nje. Policajac Jovin mu je naredio da ustane, što je Krčevinac odbio, ostajući da sedi. Iz tog položaja iza sebe je odbacio pištolj “siger difesa” s pripadajućim okvirom.

Nakon toga Jovin ga je uhvatio za ruku i podigao u stojeći stav, naredivši mu da se okrene i stavi ruke na zid i raširi noge, što je mladić i učinio. Policajac ga je zatim pregledao i naredio mu da stavi ruke na leđa kako bi mu stavio lisice. Krčevinac mu se tada drsko i povišenim tonom obratio: “P**ko, nećeš me nikada vezati.”

Goran Jevtić počeo izdržavanje kazne: Evo gde robija poznati glumac zbog obljube maloletnika

UDARIO POLICAJCA ŠAKOM U LICE

Pavin je pokušao da primeni zahvat “ključ na laktu”, ali Krčevinac mu je pružio otpor, zbog čega su obojica pali na zemlju. Mladić je policajca zatim udario šakom u desnu stranu lica, digao se i trčeći udaljio ka Trgu Svetog Đorđa vičući: “Majmuni jedni, p***te k***c, nećete me nikad stići!”.

Jovin je krenuo za njim, pa je Krčevinac uzeo ciglu u ruku u nameri da je upotrebi. Kada ga je Pavin sustigao, Krčevinac ga je odgurnuo, pa su obojica ponovo pali na zemlju. Jovin ga je tu konačno savladao i vezao mu lisice, posle čega ga je s kolegom smestio u službeno vozilo.

Dok su se vozili ka PU Sombor, Krčevinac se obraćao policajcima preteći: “Zapamtićete vi mene, prvo ću vam na sudu uzeti pare, a onda ne znate šta vas čeka na ulici kada skinete uniforme. Imam ja puno prijatelja koji vas ne vole. Čuvajte me se!”

ODUZETI MU PIŠTOLJ I MECI

Krčevinac je, kako je konstatovano u presudi, bio pripit, ali to, kako je ocenjeno, nije bitno uticalo na njegovu sposobnost da shvati značaj onoga što čini, te da je to zabranjeno. On je te noći pritvoren, a po pravosnažnosti presude odmah je upućen na izdržavanje kazne.

Kako je Objektivu potvrđeno u sudu u Somboru, Krčevinac je izdržao kaznu, i to u Кazneno- -popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu. Tamo je bio od 10. novembra prošle do 5. avgusta ove godine, kada je uslovno otpušten.

JEVTIĆ NEĆE IĆI U ZATVOR! Poznati glumac će kaznu služiti kod kuće i to BEZ NANOGICE!

Na izdržavanje kazne upućen je u zatvor za maloletnike jer je, prema dobijenom objašnjenju, ispunio uslove za to ‒ osuđen je prvi put na kaznu zatvora, i to manju od 10 godina, a u momentu upućivanja nije bio stariji od 23 godine.

Krčevincu je istom presudom bilo naloženo i da plati novčanu kaznu od 30.000 dinara, dok je sudskih troškova oslobođen.

PREKINUO REDOVNO ŠKOLOVANJE

Krčevinac je u medije prvi put dospeo kada je godinu dana nakon događaja u pozorištu u Somboru roditeljima ispričao šta mu se dogodilo, a oni sve prijavili policiji. Kako je bilo navedeno u optužnici, Jevtić je 15. juna 2014. obljubio maloletnog mladića u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru, posle manifestacije Pozorišni maraton.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladić je tada ispričao da je glumac pijan ušao za njim u toalet, gurnuo u WC i zatvorio vrata. Ljubio ga je po vratu i jednom rukom masturbirao, dok mu je drugom skinuo veš i stavio njegov penis u usta.

Celu situaciju prekinuo je nailazak jedne mladićeve drugarice i on je pobegao. Nakon događaja, Krčevinac je, kako je sam rekao, potražio stručnu pomoć, prestao da se bavi sportom i glumom, a školu je završio vanredno, zbog zadirkivanja vršnjaka. U trenutku hapšenja je studirao.

Piše: Ksenija Kapisoda

BONUS VIDEO: 

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 9. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Ko iole zna malog, zna da je sve iscenirano kod navodnog pokusaja silovanja. Mali i treba da je u zatvoru, ali to tata policajac vecinom uspe da ispegla bez posledica. Zato je i bio sa 23 godine u maloletnickom zatvoru. Pride gde su sve tuce, kradje, dilovanje, tata ispeglao.

    Odgovori

Ostavite komentar