Novinar N1 postavio Vučiću NAJGLUPLJE pitanje ikad, pa dobio odgovor od kog će mu dugo zvoniti u ušima

Predsednik Vučić pokušao je da odgovori na krajnje apsurdno pitanje TV N1

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/bs

Predsednik Vučić održao je vanrednu konferfenciju za novinare u Palati Srbije, na kojoj je pričao o najvažnijim temama po našu zemlju, ali i još jednom zvanično najavio posetu nemačke kancelarke Angele Merkel.

Televiziji N1, koja je pod uređivačkom kontorlom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, očigledno je zasmetalo to što se predsednik Srbije obratio javnosti, s obzirom da je upitan od strane istog medija zbog čega je sazvana konferencija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje televizije N1, koja je pod uređivačkom politikom predsednika Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, koji je povod za održavanje konferencije, predsednik Vučić je odgovorio da je želeo da govori javnosti o poseti Angele Merkel.

– Smeta vam kad predsednik države govori o tome kakve će aktivnosti da ima. Kad ste me čuli da sam govorio o ustoličenju nakon dešavanja na Cetinju. Ministra spoljnih poslova ću zamoliti da vam pošalje opravdanje što nije ovde – rekao je Vučić.

Istakao je da se ne pravda nikome već da se šali.

– Ako misite da treba nekom da se pravdam što govorim o poseti Angele Merkel, onda ste me pogrešmno razumeli – dodao je predsednik.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (15)

Ostavite komentar