ODOLELI SVEMU

Žena Denzela Vošingtona dva puta je ODBIJALA prosidbu, pričalo se da je VARA, a u braku su već 38 godina

Dobili su četvoro dece, a jedno za drugo imaju samo reči hvale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni glumac Denzel Vošington i njegova supruga Pauleta Pirson važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šoubiznisa.

Njih dvoje u junu su proslavili 38. godišnjicu braka, a zanimljivo je to da je Pauleta prosidbu prihvatila tek iz trećeg puta. Dvanaest godina nakon venčanja obnovili su zavete u Južnoaferičkoj Republici, a u braku su dobili i četvoro dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ne postoji recept za savršeni brak. U braku sam s Pauletom već 38 godina, a i mi, baš kao i svi, imamo svoje uspone i padove. Težak je to posao, ali jedno smo drugome dali obećanje. Tada nisam znao šta sam trebao da znam o ljubavi, ali oženio sam devojku koja je znala šta je ljubav i znala je da to podeli – rekao je Vošington pre nekoliko godina, prenosi Stil.

Pauleta i denzel upoznali su se 1977. godine na snimanju filma “Vilma”, a venčali su se šest godina kasnije. Zanimljivo je i da o svom prvom izlasku i danas ne mogu da se usaglase.

-Reći će vam da je ona platila račun na našem prvom izlasku, ali ispričaću vam šta je u stvari bilo. Ja sam ranije sve platio, a onda smo odlučili da taksijem odemo kući. Kada sam video koliko daleko živi, nisam želeo da se prepirem, pa sam joj dopustio da plati taksi – rekao je on kroz smeh svojevremeno.

Foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je istakao, na sopstvenoj svadbi ostali su gladni.

-Bili smo toliko zauzeti pozdravljanjem dragih gostiju i fotografisanjem da smo ostali na kraju bez hrane – istakao je glumac, prenosi pomenuti medij.

U braku su dobili četvoro dece: sina Džona Dejvida, žerku Katju i blizance Malkolma i Oliviju, na koje je glumac veoma ponosan.

-Sve počinje od porodičnog doma. Moja deca su dobri ljudi. Nisu savršeni, ali su velikodušni, ponizni i dobri, a sve to zahvaljujući mojoj supruzi – rekao je on jednom prilikom.

I Pauleta je bila glumica, ali je nakon udaje rešila da napusti posao i posveti se porodici.

-On je se*s simbol, a u to se uverim svaki put kada izađemo negde. Guraju me, sklanjaju, samo kako bi mu se približile – rekla je ona iskreno o svom suprugu, prenosi Stil.

-Ja živim s ovim muškarcem. Vidim sve njegove uspone i padove, vidim tugu, sve, a on dobro zna da u meni ima sigurnost i podršku. To mu daje dodatnu snagu i znam da to neće zloupotrebiti. Mogu se zakleti na to – dodala je tada.

Iako su se 2013. godine pojavili tračevi o njegovoj neveri, oni su to uspešno prebrodili.

-Brak je nešto na čemu stalno moraš raditi. Ne smete nikada da dignete ruke jedno od drugog jer to je nešto na šta ste se obavezali. Nije uvek sve bajno, medeni mesec ne traje dugo i jedino što vam preostaje da radite na vašem odnosu – rekao je Denzel jednom.

-Živimo u vremenu, a nije na meni da sudim drugima, u kojem prebrzo odustajemo jedni od drugih. Za mene je ljubav jača kada preživiš sve brodolome. Strast, požuda, sve to dođe, to je lako, ali treba zajednički prebroditi sve tegobe – dodala je njegova supruga.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar