Žestok OKRŠAJ Čanka sa Čukanovićem: “Mladi čoveče, prelazite granicu dobrog ukusa” – voditelj mu ODBRUSIO

Atmosfera u studiju bila je tenzična od početka emisije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak gostovao je ovog jutra na TV Prva, gde je govorio o svom odlasku u Crnu Goru za vreme ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju, susretu sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem i tom prilikom ušao u verbalni okršaj sa novinarom Filipom Čukanovićem.

Atmosfera u studiju je od početka emisije bila tenzična, a Čanak je opisivao kako je tamošnja situacija izgledala iz njegovog ugla, zašto je uopšte bio tamo i o čemu je razgovarao sa predsednikom Milom Đukanovićem, kog je nazvao svojim prijateljem.

Sve vreme je u toku razgovora potencirao da se nalazi na strani Mila Đukanovića u vezi sa dešavanjima na Cetinju tokom ustoličenja mitropolita i istakao da je Joanikije dozvolio sebi da na sam čin ustoličenja stigne helikopterom u pratnji puški, tačnije “dugih cevi”, aludirajući da je to nedopustiv i sramotan postupak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Situacija se usijala kada ga je Čukanović pitao zašto “mitropolit Joanikije nije smeo sebi da dozvoli da na onaj način bude ustoličen”.

– Da li mislite da mu je bilo prijatno, kako da ne dođe, priznao bi poraz pred ljudima koji organizuju političke skupove na Cetinju – kazao je Čukanović.

– Nije to organizovao Đukanović – odmah je odgovorio Čanak, braneći svoj prijatelja.

Na konstataciju voditelja Filipa da je svima jasno da brani stavove Mila Đukanovića i da samim tim ni ne čudi što se spekuliše da je uzeo novac da ide na Cetinje, lider LSV mu je odbrusio da je nevaspitan i da “prelazi granicu dobrog ukusa”.

– Filip, drago mi je, nemojte to “mladi čoveče” to je takođe granica dobrog ukusa- uzvratio je Čukanović.

Osvrnuo se i na hapšenje savetnika predsednika Đukanovića Veselina Veljovića, istakavši da je uhapšen jer “zna previše i kao takav je opasan po aktuelnu Vladu”, na šta voditelj nije stao imun i odmah mu je uzvratio pitanjem kako je to moguće ako se bezbednosni aparat nije promenio 30 godina na šta je Čanak počeo da se smeje, potvrđujući time da na ovu konstataciju nije imao spreman odgovor, pa je Čukanović konstatovao da “ništa nije smešno”.

Podsetimo, Nenad Čanak je prethodnih dana boravio je na Cetinju kako bi dao podršku antisrpskom protestu komita, koji su izazivanjem haosa, pokušali da spreče ustoličenje mitropolita Joanikija. Dok su se nemiri raspirivali i komite “vođene” huškačkom politikom predsednika Mila Đukanovića, Čanak je sedeo za stolom prepunim pića, i uživao u kafani sa društvom i između ostalog sa predsednikom Crne Gore.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. @Anonomni Kao neko ko je odrsstao u Vojvodini mogu ti reci da su velika vecina Vojvodjana dobar i vredan natod. Imaju i po koje govedo Canak je jedno ali po tvom komentaru vidim da i ljudi iz drugih sredina imaju svoja goveda.

    Odgovori
  2. Ne razumem zašto se tom stranom plaćeniku, zadriglom prascu, koji decenijama radi na razgradnji Srbije, uopšte daje toliki prostor pa se još i poziva u live TV program. Ko je on i kakav legitimitet ima za bilo šta kad na izborima dobija broj glasova na nivou statističke greške? Čukanović je čak bio i prilično uglađen i fin sa komentarima, Čanak je zaslužio mnogo brutalnije komentare.

    Odgovori

Ostavite komentar