SNS: Da su sledbenici Tepićeve i Đilasa na vlasti, Novi Sad bi umesto kulture bio prestonica KORUPCIJE

"Za razliku od perioda vladavine dosovskih štetočina, mi smo uveli praksu transparentnosti u Srbiji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Glavni odbor SNS Novi Sad izdao je saopštenje povodom svakodnevnih napada na tu stranku koje prenosimo u celosti:

– U nedostatku podrške građana Srbije, svakodnevnim saopštenjima prepunim etiketiranja i laži, opozicione stranke potekle iz kriminalne grupe nekada okupljene u Demokratskoj stranci, žele da prikupe političke poene koji im svakako neće pomoći da pređu cenzus na predstojećim izborima. Iz tog razloga paralelno sa širenjem neistina po medijima i društvenim mrežama, na drugoj strani kukaju kako bi cenzus bio smanjen – stoji u saopštenju i dodaje se:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Srpska napredna stranka poručuje Stranci slobode i pravde Dragana Đilasa i Marinike Tepić, da umesto što bez razloga prozivaju gradonačelnika Novog Sada za izdvojen novac za projekat „Evropska prestonica kulture“, pitaju svog šefa na koji način je stekao 600 miliona evra u rekordno kratkom roku. U svetu još nije poznat slučaj, sem na lutriji, da bilo ko za nekoliko godina uveća svoj kapitaj za više od pola milijarde evra.

– Za razliku od perioda vladavine dosovskih štetočina, mi smo uveli praksu transparentnosti u Srbiji. Dakle, dodatnih 247,8 miliona dinara koje je izdvojila Vlada Srbije za finansiranje projekta „Novi Sad-evropska prestonica kulture“ je deo na koji se obavezala da pokrije Pokrajina. Pošto to nije učinila, kako bi projekat nesmetano mogao da se odvija, to je uradila Republička Vlada. Evropska komisija, koja je naš grad i proglasila evropskom prestonicom kulture, kontroliše da li se sve radi po projektu na osnovu kojeg smo i dobili titulu. Da nije bilo pomoći Vlade, projekat bi bio doveden u pitanje.

Srpska napredna stranka poziva malobrojne članove i simpatizere bande Dragana Đilasa da se prisete kako su, ne tako davno, izgledale Kineska četvrt i Svilara. Nekada je to bilo ruglo grada koje su zaobilazili Novosađani, a sada ponos Srpske Atine. Sigurno ne zahvaljujući sledbenicima Đilasa i Tepićeve, jer da su oni ostali na vlasti, Novi Sad bi jedino mogao da bude proglašen Evropskom prestonicom korupcije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar