Nova JEZIVA ispovest navijača kojeg je Veljina ekipa SILOVALA: Ilija do detelja opisao svoju golgotu

Naveo je da ga je Šejić silovao jedno veče u sobi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić, MUP

Zverstvu Veljka Belivuka – Velje Nevolje (38) i njegove bande nije bilo granica! Osim što su mučili i bacali u Dunav zasad pet ljudi iz suprotnog klana, iživljavali su se i nad navijačem Ilijom S. iz Mladenovca, kojeg su mučili i silovali ispod južne tribine Stadiona Partizana. Iako su ga poznavali i pomagali mu, u oktobru 2020. optužili su ga da ih cinkari suparničkom klubu „Alkatraz”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To jutro sam došao na Stadion Partizana i u momentu kada sam napravio selfi, savatali su me pripadnici južne tribine – Mijat Simeunović (32), Aleksa Šejić (31) i Miloš Lukić Selak (31) i pitali me: „Požarevac, šta radiš tu?” Rekli su mi da pođem sa njima. Udarili su mi šamar i tukli me, a onda spustili niz stepenice stadiona. Tu su se skupili, a među njima je bio jedan kojeg su zvali Krivi. Nešto su se domunđavali, a onda mi je Šejić uzeo telefon i gledao slike, a nisam znao o čemu se radi. Nakon zatišja, ponovo su došli, tukli me pesnicama, a ja sam bio vezan. Stavili su mi izolir traku i vezali ruke. Tukli su me, unosili su mi se u facu i govorili: „Šta je bilo, došao si da cinkariš, došao si da pratiš Velju…”, nakon čega sam im odgovorio da nisam i da sam došao da se slikam. Tukao me Šejić, Aleksa Dunjić, Mijat, Selak i Krivi i govorili: „Je l’, Požarevac, je l’ ti lepo?” Nastavili su da me biju, a onda su izvadili držalju od sekire, a Šejić i Selak su me udarali velikim štapom. Udarali su me po prstima i rukama. Posle su me maltretirali celo veče – ispričao je Ilija S. golgotu kroz koju je prošao

Naveo je da ga je Šejić silovao jedno veče u sobi. – Rekao mi je: „Žao mi je da te ostavljam tu da mi usmrdiš krevet.” Legao sam i skinuo trenerku. Ostao sam u majici i gaćama, a onda sam primetio da neko leži pored mene. Zamolio sam Aleksu da me pokrije, a on mi je digao nogu i napastvovao me. Imao sam povrede, traume od nespavanja – potresno se prisećao Ilija S.

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Veljo, mnogo nam je drago što si završio u prdekani! Želimo ti da se ubiješ što pre i sebi skratiš muke! Pozdravlja te ekipa iz Niša!

    Odgovori
  2. Ti si bolesnik ! Marš u Lazu budalo bolesna ! Zbog toga je ova zemlja i otišla u propast,jer se danas vama debilima daje mnogo na značaju.

    Odgovori

Ostavite komentar