Jovana o Stefanovom ulasku u Zadrugu: “Ne plašim se PREVARE, treba da se ponaša NORMALNO”

Iznenađena je Karićevim ulaskom u rijaliti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Stefan Karić se na iznenađenje mnogih sinoć uselio na velelepno imanje u Šimanovcima kao novi učesnik “Zadruge 5”.

Stefan je napolju ostavio devojku Jovanu Ljubisavljević koja se povodom Stefanovog učešća oglasila i u iskrenom razgovoru otkrila kako je podnela njegov ulazak i razdvojenost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To je bilo iznenađenje i za njega i za mene. Još uvek sam u šoku. Sve se odigralo bukvalno 24 sata pred sam ulazak, i manje. To je bila takva frka i jurnjava da se spakujemo, da operemo neke stvari, da provedemo još malo vremena. Ja još uvek nisam svesna, kod kuće sam na strimovima, pratim – kaže misica za Pink.rs.

Na pitanje da li je njihova ljubav dovoljna jaka i da li se plaši potencijalne prevare, budući da okolnosti u rijalitiju često dovedu do pucanja veza sa partnerima koji su van rijalitija, odgovara ovako:

– Ne plašim se zaista. Jer nakon Zadruge 4 i paklenih 5 i po meseci ne znam šta može da me uplaši. Devojke su lepe, vidim druželjubive su jako… Neke su već uspele da budu jako blizu nekim muškarcima. Mislim ja znam kako to tamo ide, ljudi zaborave na kamere, ali ko je kakav, to se vremenom vidi. Treba da se ponaša normalno, on poznaje dosta ljudi, ali dobro zna koga ima pored sebe i ne plašim se. Sve je okej – priča Jovana.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar