OTVORENO O PLANOVIMA

„Stefan bi voleo dečaka, a ja devojčicu“: Jovana Ljubisavljević iskreno o trudnoći i UDAJI za Karića!

Bivša rijaliti učesnica u razgovoru za Objektiv otkriva da je njena veza sa Stefanom Karićem ozbiljna, te da će je najverovatnije tokom naredne godine krunisati venčanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Bivša učesnica „Zadruge 4”, manekenka Jovana Ljubisavljević, tokom rijalitija je ušla u vezu sa Stefanom Karićem, koju je uspela da održi i nakon izlaska iz „imaginarijuma”. Ekipa Objektiva razgovarala je sa Jovanom, koja nam je otkrila da je njihova veza uplovila u ozbiljniju fazu, te je ne bi čudilo ako se kruniše brakom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovana je pre samo nekoliko dana napravila rođendansku žurku u čast svog dečka, koju je vešto uspela da sakrije od njega. Jovana za naš list otkriva kako se snašla u tom poduhvatu:

‒ Sakrila sam u neke kese, unela u prostoriju u koju on ne ulazi često, kupila sam sve dva-tri dana ranije. Problem je što je bio kod kuće sve vreme. Poslala sam ga u prodavnicu 10 minuta ranije, imala sam 1.001 prepreku, ali sam, kao i uvek, uspela da ih sve pređem. Osman i njegova supruga su u tom momentu bili na moru, vratili su se pet minuta posle ponoći, prisustvovali su svemu tome, slikali i snimali. Imam njihovu podršku od početka, videli su unutra da mi je stalo do Stefana. Sve sam napravila sama, mogla sam da naručim, ali sam htela da se potrudim. Na kraju ni sama nisam mogla da verujem kako sam to sve izvela, ali bitno je da je on bio i više nego oduševljen.

Budući da se po medijima pisalo da je Jovana u drugom stanju, nismo mogli a da je ne pitamo i o tome:

‒ Nisam trudna. Ako bog da, jednog dana desiće se i to, ali nećemo da žurimo. Uživamo u vezi i pustićemo da sve ide svojim tokom.

Stefan je jednom prilikom izjavio da bi voleo da ceo život provede sa Jovanom, a lepa misica nam otkriva kakav je njen stav po tom pitanju:

‒ Volela bih i ja sa njim da budem ceo život. Stefan bi voleo dečaka, a ja devojčicu, ali samo neka je živo i zdravo, to je najbitnije, može da ih bude i dvoje, i troje, pa šta nam bog da. Lepo nam je sada, mnogo mirnije otkako smo napolju, ušli smo u ozbiljniju fazu veze, idemo ka venčanju. Ako se sve nastavi ovim tokom, doći ćemo i do prstena, a svadba bi bila najverovatnije sledeće godine. To ćemo proslaviti, naravno, uz porodicu i prijatelje.

Nakon izlaska iz „Zadruge” mnogi su primetili da je Ljubisavljevićeva u izjavama u emisiji „Narod pita” bila mnogo oštrija na komentarima, nego kada je bila u rijalitiju. Jovana je za naš list otkrila zbog čega je to tako:

‒ Ne dam više na sebe, svi su mi rekli da sam bila blaga u rijalitiju, sada više neću da ćutim. Kada sam izašla i videla porodicu, shvatila sam da treba da se borim. Nisam ni bila svesna svih negativnih komentara i uvreda dok nisam izašla. U nekim trenucima stvarno pomislim da nisam normalna. Čujem hiljadu laži koje u mojoj glavi posle izvesnog vremena nesvesno postanu istina i počnem da verujem u to. Meni je bilo bitno da nisam razočarala svoje roditelje, majka mi je samo govorila da ne odustajem. Srećna sam što sam ponovo sa njima.

Budući da su za Objektiv pre nekoliko dana priznali da neće ući u „Zadrugu 5”, upitali smo Jovanu da li će nastaviti da se bavi modelingom ili će svoju buduću karijeru ostvariti u struci (revizor)?

‒ Nisam pronašla dobre kastinge, ni u jednom se nisam pronašla, još uvek ima manje ponuda zbog koronavirusa. Svakako, nikad ne zatvaram vrata. Iskreno, nisam puno ni tražila, ni odgovarala na mejlove, ali tu sam… Uvek ću imati svoju struku u kojoj ću moći da se zaposlim.

Jovana je pre rijalitija imala bogatu karijeru u svetu modelinga, a kako se mnoge njene koleginice žale da su imale nepristojne ponude, postavili smo joj pitanje o tome:

‒ Nisam imala nepristojne ponude, svi dogovori su išli preko agencije. Imala sam stav, a i bila sam zaštićena od strane poslodavca, tj. agencije, tako da sam se osećala sigurno i zaštićeno.

 

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar