“Moj muž je PREBLEDEO i otrčao kod DETETA”: Otišla je na sestrino venčanje i doživela užas

Ovaj dan se pretvorio u noćnu moru, o čemu je posvedočila i besna žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna anonimna mlada je naišla na pravu osudu nakon što je uhvaćena u laži. Ona je, naime, poslala pozivnice svojim gostima za venčanje, ali nije slutila da će je prozreti u njenoj nameri.

Ona je naime, želela da izbegne da se njena sestričina pojavi na venčanju, ali u toj nameri ipak nije uspela kako je želela. Ipak, ono što je zgrozilo javnost jeste razlog zbog kojeg mlada nije želela ovu devojčicu na svadbi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, mladina sestra je sve saznala na licu mesta i u tom trenutku bila van sebe.

Ona je objasnila da njena 15-godišnja ćerka Džejn ima ožiljak od opekotina na vratu i preko polovine lica, kao posledicu nesreće koja se dogodila pre četiri godine.

Dodala je:

– Već je čula gomilu bezosećajnih komentara, ali meni i njenom tati ona je i dalje najlepša duša. Moja porodica me je uvek pdodržavala i obožavala Džejn. Otkrivši da su se njena sestra i sada muž venčali nekoliko dana ranije, dodala je:

– Rekli su meni i mom mužu da su odlučili da će venčanje biti bez dece. To znači da Džejn, naravno, nije mogla da dođe. Pitali su da li bi to bilo u redu i mi smo se naravno složili, jer smo želeli da poštujemo pravila mlade i mladoženja.

Foto: Shutterstock

Ali kad je došao dan venčanja, nisu mogli da veruju svojim očima.

– Muž i ja smo došli do mesta događaja i prvo što smo primetili su deca! Deca svih uzrasta svuda okolo. Moj muž je bukvalno prebledeo, prestao da hoda. Zastao je nekoliko sekundi, pogledao me, a zatim mi pustio ruku i rekao da je izašao – rekla je ona i dodala;

– On je izašao, ali ja sam stajao mirno kad me mama ugledala i dala mi znak da dođem da se pridružim porodici. Ali nisam otišla. Pitala sam jednog od gostiju koji je bio sa detetom, da li su mu rekli da deca nisu dozvoljena. Na osnovu njegovog odgovora sam shvatila da sam prevarena.

Zbunjena, žena tvrdi da je otišla pravo sestri i mužu da im se suprotstavi, pitajući ih zašto nisu dozvolili da dođe i njihova nećaka.

Foto: Shutterstock

– Naletela sam na njih pitajući ih zašto su lagali da je ovo venčanje bez dece, a nije. Pitala sam ih pred svima zašto su odlučili da u osnovi lažu mene i mog muža i nateraju nas da isključimo svoju ćerku oz svega? Zašto? Da li se Džejn nekako razlikuje od ostale dece koja su se pojavila? – napisala je besna žena i potom dodala šta se dogodilo:

– Sestra je pokušala da me smiri, ali ja sam otvoreno pitala da li je to zbog toga što moje dete ima ožiljak od opekotine/vidljive povrede kojih su se ona i njen muž previše stideli – rekla je ona.

Foto:Shutterstock

Potom, iako ju ej majka zamolila da se smiri, besna majka je ostala na svom mestu i nastavila da ih naziva, kako je istakla: “groznim, neosetljivim ljudima koji ne poštuju mene ni njihovu nećaku”.

-Moja sestra je počela da plače govoreći da nikada ne bi tako nešto uradila i da sam pogrešno razumela, a ja sam im rekla da nisam zainteresovana da proslavim/podržim njihov brak nakon ovoga.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar