Isplivale šokantne tajne sa kraljevskog dvora: Princ Čarls je pre Dajane bio sa njenom ROĐENOM SESTROM!

Šokantni detalji iz života članova kraljevske porodice ne prestaju da intrigiraju javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Iako je prošlo više od dve decenije od tragične smrti jedne od najomiljenijih princeza svih vremena, život legendarne Lejdi Di ne prestaje da intrigira javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O skandalima, intrigama i tajnama članova britanske kraljevske porodice svetski mediji i dalje bruje, a jedna od informacija vezanih za brak sa princem Čarlsom privukla je posebnu pažnju. Naime, u medije je dospeo šokantan podatak da je Čarls pre braka sa Dajanom bio u vezi sa – njenom sestrom!

Čarls i Dajanina rođena, pet godina starija sestra Sara Spenser kratko su bili u vezi 1977. godine, a ove navode javnosti je otkrila Dajanina nekadašnja komšinica, novinarka Dejna Bruk. Kako ona tvrdi, Dajana joj je otkrila ove detalje početkom osamdesetih godina, kada joj je priznala da misli da je “Čarls bacio okon na nju”, te da će nju i oženiti umesto sestre Sare. Kako je istakla u tom razgovoru, Dajana je smatrala da je ona bolji izbor za kraljevsku porodicu, budući da je njena sestra pre Čarlsa imala “brojne momke”.

– Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet – objasnila je princeza.

– Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htela da bude nevidljiva. Od svega na njoj, najviše pamtim njene plavozelene oči, koje su izgledale kao svetla automobila kada bi vas pogledala – rekla je Bruk za britanske medije.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar