“Ako sam u radu ponekad leteo, to je zahvaljujući TEBI”: Slavni glumac ODUŠEVIO emotivnim govorom (VIDEO)

Beninji je govor posvetio svojoj supruzi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Italijanski glumac Roberto Beninji je na ovogodišnjem festivalu u Veneciji nagrađen Zlatnim lavom za životno delo. Ova čast mu se ukazala nakon uspešne višedecenijske uspešne i brojnih ostvarenja koji ljubitelji sedme umetnosti širom sveta obožavaju.

Ono što je dodatno oduševilo gledaoce jeste govor šarmantnog glumca prlikom primanja nagrade, koji je gotovo u potpunosti posvetio svojoj supruzi – glumici Nikoleti Braski.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njih dvoje su zajedno već četiri decenije, a upoznali su se na snimanju njegovog prvog filma “Ti me pokrećeš”. Nikoleta je glumila u gotovo svim Beninjijevim ostvarenjima, među kojima se izdvaja potresna priča “Život je lep” o preživljavanju oca i sina u nacističkom logoru.

Nakon uvodnih zahvalnica, Roberto je uputio sledeće reči svojoj partnerki:

– U ovom trenutku želim posvetiti moje misli Nikoleti Braski, koja je ovde u dvorani. Sve radimo zajedno već 40 godina. Ja znam samo za jedan način merenja vremena: s tobom ili bez tebe. Podelićemo ovog krilatog lava, ja uzimam rep, da ti pokažem svoju radost mašući repom, a ti uzmi ostalo. Prvenstveno krila, krila su tvoja, jer ako sam u svom radu ponekad leteo, to je zahvaljujući tebi, tvom talentu, tvojoj misteriji, tvom šarmu, tvojoj lepoti, tvojoj ženstvenosti, činjenici da si žena – rekao je Beninji i dodao:

– Biti žena je misterija koji mi muškarci ne razumemo. Gručo Marks je bio u pravu kada je rekao “muškarci su žene koje nisu uspele to da budu”. I to je istina. Nisam uspeo da budem poput tebe, Nikoleta. Ako sam u mom životu napravio nešto lepo ili dobro, to je uvek bilo kroz tvoje svetlo. Naša je ljubav bila na prvi pogled, zapravo na večni pogled – poručio je on svojoj supruzi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar