Srpski MMA borac ubijen pred DECOM: Očevidac otkrio kako je došlo do KRVOPROLIĆA u Novom Sadu

Komšija koji živi preko puta ulaza gde se desio okršaj kaže da je scena izgledala filmski, pomalo nadrealno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Čuo sam buku motora automobila i škripanje guma. Za koji sekund vazduh su proparali rafali! Prepao sam se i izleteo na terasu! Ovako priča očevidac filmske sačekuše koja se dogodila u četvrtak uveče na Detelinari u Novom Sadu u kojoj je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27) dok je čuvao Gorana Kovačevića Goranca (47).

Komšija koji živi preko puta ulaza gde se desio okršaj kaže da je scena izgledala filmski, pomalo nadrealno, kao i reakcija pojedinih ljudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Video sam kako jedan automobil juri iz ulaza. Buka rafala je bila snažna, ali dobar deo prolaznika u ulici uopšte se nije uplašio. Pojedini se jesu sklonili, ali bilo je i onih koji su nastavili mirno da piju kafu u bašti obližnjeg kafića, kao da se ništa nije desilo. To me dodatno iznenadilo. Zar smo toliko oguglali na pucnjavu po ulicama – pita se ovaj komšija.

Najgore je prema njegovim rečima to što je u tom trenutku u ulici bilo i dece!

– Ovaj novosadski kvart poznat je kao jedan od omiljenijih za mlade bračne parove i porodice. Tragedija je da se mafijaški okršaji dešavaju pred očima najmlađih – kaže očevidac.

Nepoznati počinioci, podsetimo, pucali su na Goranca i Stefanovića u dvorištu zgrade u Cankarevoj ulici. Stefanović je preminuo na mestu pucnjave i njegovo telo prevezeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do razmene vatre između napadača i žrtava jer je policija ubrzo nakon incidenta pronašla džip sa rupama od metaka na izlazu iz Novog Sada ka Rumenki.

Ko je Goranac?

Kovačević je bio vođa klana koji se bavio proizvodnjom i rasturanjem skanka u Vojvodini. Uhapšen je 2010. godine zajedno sa pripadnicima klana nakon što je njihove radnje gotovo godinu dana intenzivno pratila Bezbednosno-informativna agencija.

Suočeni sa dokazima 10 od 11 članova Gorančeve bande priznalo je dela koja su im se stavljala na teret. Oni su prva grupa koja je sa tužilaštvom sklopila sporazum da im se oduzmu nekretnine i luksuzni automobili i da se pošalju u zatvor. Na sedam i po godina robije osuđen je 2012. godine.

Kovačević je inače najbolji prijatelj Nenada Stevića čija je devojka fitnes instruktorka i model Teodora Kaćanski ubijena pre pet godina kad je sa svojim dečkom izlazila iz džipa ispred zgrade na Telepu u Novom Sadu. Ubica fitnes instruktorke još nije otkriven. Tog 19. novembra 2016. godine Teodora je smrtno ranjena sa nekoliko hitaca na parkingu u Somborskoj ulici broj osam u Novom Sadu ispred zgrade u kojoj je živela sa dečkom Stevićem (39).

Od posledica ranjavanja Teodora je nakon tri dana borbe za život preminula u Kliničkom centru Vojvodine.

Na nesrećnu devojku, čiji jedini greh je bio što je volela muškarca koji je dobro poznat policiji, pucano je dok je preparkiravala džip svog dečka.

BONUS VIDEO



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. nisu oguglali na rafale i pucnjavu nego nisu navikli jer nisu nikada culi pucanje u zivotu nego filmovima, koji ni blizu nisu

    Odgovori

Ostavite komentar