“Dugujem više od pola MILIONA evra”: Darko Lazić priznao da živi u IZNAJMLJENOM stanu sa Barbarom

Darko Lazić otvoreno je progovorio o vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, koju više ne krije od javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kako kaže, srećan je u ljubavi, a nakon tromesečne romanse rešio je da otvoreno progovori o svemu i priznao čime ga je Barbara osvojila.

– Ja sam bio slobodan čovek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Zajedno smo više od tri meseca, a toliko nam je lepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo mnogo duže zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčnila me je svojom energijom, glasom i harizmom – počinje Lazić za “DeToxic”, a njegova draga se nadovezala i otkrila detalje upoznavanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Znala sam ja ko je Darko, naš najbolji pevač, (smeh), ali kada sam ga videla na proslavi nisam uopšte imala sliku o njemu kao o dečku sa kim bih ja bila. Pohvalio me je kako pevam, a ja sam bila oduševljena kakvu je atmosferu napravio i koliko je pozitivan. “Prodao” mi je foru da želi moj broj kako bi imali zajedničke nastupe, ali nisam mu ga dala, morao je malo da se potrud (smeh). Moj prijatelj Pedja me je ”izdao” i dao mu broj…Malo smo se dopisivali, zvao me je na piće, a ostalo je istorija – kroz smeh je rekla Barbara koja se trudi da se ne osvrće na negativne komentare o njihovoj ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

– Poslednja tri meseca svašta sam pročitala i nažalost čula o sebi. Kako sam ja otimačica muževa, kako rasturam brakove, kako sam sa Darkom da bih napravila bolju karijeru, međutim, stvarno se trudim da ne razmišljam o takvim stvarima jer samo Darko i ja znamo šta je istina. On je bio slobodan kada sam ja ušla u vezu sa njim, s karijeru sam imala i pre njega – završava pevačica.

Pošto se pisalo da joj je Darko kupio stan od 200.000 evra folker je otkrio i da li tu ima istine.

– Jao ljudi, pa ja dugujem više od pola miliona evra, odakle meni para za stan (smeh)…Istina je da Barbara i ja živimo zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, sve drugo ponavljam su budalaštine. Imam 30 godina, vreme mi je da se smirim, da uživam sa ženom koju volim i da se posvetim karijeri – bez ustručavanja je rekao Darko.

Imaju mnogo zajedničkog: Darko Lazić objavio SLIKU sa Barbarom Bobak na MOTORU, komentari pljušte (FOTO)

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic, deToxic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar