Srbin živeo sa LJUDOŽDERIMA, pa jedva izvukao živu glavu: Princeza ga izabrala, a onda su videli MAČETU

Zoran je imao priliku da vidi i sklupčanu mumiju ratnika koji je u sebi imao 34 strele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Privatna arhiva

Da je srpski avanturista Zoran Zlatić (69) imao čega da se nagleda i nasluša, svedoče njegove priče i dogodovštine koje je odlučio da podeli za Objektiv.

Dorćolac Zlatić je govorio o lokalnom plemenu iz Papue Nove Gvineje koje je pre godinu i osam meseci pojelo jednu ženu iz Norveške.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zoran je imao priliku da vidi i sklupčanu mumiju ratnika koji je u sebi imao 34 strele, kojima je pogođen kad im je susedno selo otimalo žene. Jedna od prvih, a kako kaže, najskupljih ekspedicija bila je na piratsko blago na ostrvu Kokos, koje se danas nalazi u sastavu Kostarike.

Bilo je i neprijatnih situacija, pa je tako Zoran jedva izvukao živu glavu, i to zahvaljujući mačeti koju je nosio sa sobom.

 

– Princeza iz jednog sela odabrala je baš mene da uđe u moj smeštaj. Da bi došla unutra, morao sam da kleknem, nakon čega bi njena majka uzela močugu i udarila bi me po glavi, pa prema njihovim verovanjima, ako padnem, neću biti dobar lovac, a ako ostanem na nogama, podoban sam. Kako sam procenio da se radi o devojčici koja nije punoletna, gledao sam samo kako da se izvučem. Majka devojčice je videla mačetu koju sam nosio, tako da se sve završilo dobro po mene – priseća se naš sagovornik.

Piše: Ognjen Radosavljević



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar