“Imaju li roditelje?”: Deca ušla u crkvu i uradila nešto što je zaprepastilo sve vernike (VIDEO)

Neverovatna scena proširila se društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Крыминформ

Dva mališana zapalila su sveće u Crkvi Svetog Arhangela Mihaila u Sevastopolju na Krimu, a potom su pokušali da ukradu novac iz kutije namenjen za donacije crkvi, prenose tamošnji mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na snimku se vidi kako deca prilaze kutiji i pokušavaju da uzmu novac, ali nakon što nisu uspeli da otvore kutiju, pobegli su, prenosi Unian.ua.

Incident je zabeležen kamerama video nadzora, a reakcije su bile različite.

Oni koji su osuđivali izgrednike, osuli su drvlje i kamenje i po njihovim roditeljima “koji ih nisu vaspitali da poštuju ništa, pa ni crkvu, već su od malih nogu postali delikventi”.

Crkva Arhangela Mihaila u sevastopolju sagrađena je 2008. godine i predstavlja jedno od najlepših građevinskih zdranja u tom gradu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ja bih ovu decu pohvalio kao snalazljivu. Voleo bih tim novcem da su uzeli nesto za jelo, neki slatkis. Inace, crkve pljackaju gradjane, pa vec, 700 godina u Srbiji. Popovi lopovi su jedna od prvih uzrecica koje smo naucili u osnovnoj skoli. Crkve, religije, svetenstvo, dogme, okultizmi, sekte, propovedanja, mise, misonarski poduhvati,... su sveaktivnosti lopovske prirode bile i bice.

    Odgovori

Ostavite komentar