UŽAS u bolnici! Doktor postavio telefon u toaletu, pa SNIMAO pacijentkinje: Na ovu reakciju nije računao

Mislio je da niko neće primetiti šta radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Deril Krotfs (49) iz engleskog grada Nortemptona dobio je otkaz na poslu, a potom se pojavio i na sudu gde je proglašen krivim za ugrožavanje privatnosti pacijentkinja bolnice u kojoj je radio.

Krofts je uhvaćen kako snima u toaletu pacijentkinje. Na njegovom telefonu mogli su se pronaći video-zapisi sa nekoliko žena koje se u kabini toaleta skidaju i obavljaju nuždu, prenosi northantlive.news.

Bolničar je postavio telefon u donji ugao toaleta, u ćošak koji pacijentkinje nisu primetile da je sporan po bilo čemu, jer je iza njihovih leđa.

Ipak, jedna od žena koja je bila u toaletu, kada se osvrnula posle obavljanja fizioloških potreba, primetila je da nešto svetli u uglu kabine. Sagnula se i videla telefon koji je upaljen i čija je kamera tako postavljena da može da snima intimnu regiju žena.

Umesto da uzme telefon ili prijavi sve osoblju bolnice, ona je sačekala da vidi da li će neko doći po telefon. Zahvaljujući tom njenom potezu, Krofts je uhvaćen.

On je, naime, desetak minuta kasnije ušao u toalet dok je žena stajala kod ogledala. Ušao je unutra i uzeo telefon pravdajući se da mu je ispao kao i da je bio u ženskom toaletu jer muški nije radio.

Pacijentkinja ga je odmah slikala i prijavila bolnici, te je momentalno suspendovan.

Deril Krofts potom se pojavio na sudu gde je proglašen krivim. Na telefonu je pronađen inkriminišući sadržaj zbog kojeg je bivši bolničar morao da plati kaznu od 550 evra, izgubivši pritom i licencu za rad.

Još gore, Krofts je upisan u registar seksualnih predatora na Ostrvu, zbog čega će mu u budućnosti biti jako teško da pronađe novi posao.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar