To je NAJTEŽI period u mom životu: Dragana Mirković progovorila o BOLNOM periodu i velikom gubitku

Nije joj život uvek bio lak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Dragana Mirković trenutno važi za najbogatiju domaću pevačicu, a njeno bogatsvo procenjuje se na deset miliona evra.

Iako mnogi misle da joj je život “med i mleko”, poznata pevačica otvoreno je pričala o svojim najvećim usponima i padovima, kao što je nedavna smrt svekra, oca njenog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ove godine proslavlja 21 godinu braka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ To se dogodilo iznenada, iako je bio bolestan. Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas.

Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Pevačica se 2017. godine suočila sa bolnim period, kada je njen suprug imao operaciju na mozgu.

‒ To je najteži period u mom životu. Uklanjanje aneurizme iz mozga izuzetno je komplikovan zahvat i nikada nisam osetila takav stres, ne želim ni da se sećam. Ne postoji ništa gore od pomisli da izgubite nekoga koga najviše volite. Ali i tada sam nastojala da sačuvam optimistički duh. Sećam se da sam mu govorila: „Šaci, biće sve u redu“. I zaista sam tako osećala, valjda sam ubedila sebe.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar