SKANDAL! Socijalna radnica PRISILJAVALA Oliveru Konatar da odustane od tužbe za starateljstvo

Nakon što je Olivera rodila njihovu ćerku Teonu, nastao je pravi haos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vuk sa verenicom Oliverom Konatar/Foto: Printscreen Instagram

Ljubav između Olivere Konatar i Vukadina Gojkovića, poznatijeg kao Vuk Mob, završila se neslavno uprkos tome što je javnost verovala da su njih dvoje par za primer, a u tu priču je skoro dve godine medije i fanove uveravao reper koji se kleo u večnu ljubav.

Međutim, nakon što je Olivera rodila njihovu ćerku Teonu, nastao je pravi haos. Vuk više nije želeo da bude s njom, a ona se iselila iz porodične kuće Gojkovića sa tada tromesečnom bebom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Olivera je na sudu tražila starateljstvo nad detetom, tvrdeći da je njen partner alkoholičar i da se ne oseća bezbedno kada je ćerkica u njegovoj blizini. To je zapravo bila kap koja je prelila čašu zbog čega je Olivera spakovala kofere i vratila se u roditeljski dom.

Nakon toga Gojković skoro dva meseca nije video ćerku, iako mu to bivša partnerka nije branila, naprotiv.

Kako tvrdi izvor Alo!, Olivera i Vuk su tokom jučerašnjeg dana imali suočavanje koje u procesu nije ni bilo planirano, a socijalna radnica zadužena za taj slučaj bila je sve vreme na strani Gojkovića, očigledno fascinirana činjenicom da je on javna ličnost.

– Nakon što je Olivera pre dva meseca pokrenula sudski postupak, Vuk Mob je pre nekoliko nedelja odlučio da i sam pokrene postupak protiv nje i tražio da dete od pet meseci samostalno boravi kod njega bez prisustva majke, što se u praksi nikada nije desilo, niti su takve stvari bile moguće – kaže izvor.

No, nakon jučerašnjeg suočavanja desila se situacija koju uglavnom možemo videti samo u filmovima.

– Socijalna radnica zadužena za ceo proces je očigledno bila dodatno motivisana određenim stvarima, pa je sve vreme tokom jučerašnjeg razgovora navodila Oliveru da odustane od svoje tužbe i pripremala je na unapred osmišljenu odluku da Vuk dobije dete dva dana nedeljno, uz tvrdnje da je Gojković obećao kako više neće piti iako on navodno alkohol konzumira samo na nastupima. Čak joj je rekla da ne bi trebalo da se žali na odluku socijalne službe da dete samostalno bude kod oca dva puta nedeljno jer tako šteti svojoj ćerki – otkrio je izvor.

Advokat Olivere Konatar, Vladimir Đukanović, šokiran je odlukom socijalne radnice i za Alo! otkriva da će se žaliti pre svega na ponašanje zaposlenih u Centru za socijalni rad Čukarica, a onda i na skandaloznu odluku.

Samoubistvo nije kukavičluk!

Reper je pre nekoliko godina u jednom intervjuu priznao da je bio sklon suicidnim mislima, ali da je to sada iza njega.

– Samoubistvo nije kukavičluk, ali nije ni hrabrost. Eto, ja sam probao da se ubijem jer sam mislio da nema izlaza. Nažalost, nisam potražio pomoć, a bila mi je potrebna. Srećom, sada je sve iza mene – rekao je Vuk.

Ona trudna, on u rijalitiju!

Nakon saznanja da je Olivera u drugom stanju, Vuk Mob je ipak ušao u rijaliti „Zadruga“, gde je ostao puna četiri meseca.

Za to vreme Olivera je bila kod svojih roditelja, a Vuk je izašao iz rijalitija dva meseca pre nego što se njegova tadašnja verenica porodila.

– Do sada je neviđeno u praksi da se dete koje ima jedva pet meseci odvaja od majke i da se poverava osobi krajnje nestabilnog ponašanja, sklonoj alkoholu i nemoralnom životu, tražiću da se ceo slučaj ispita. Ponašanje socijalne radnice prema mojoj klijentkinji je gotovo otvoreno stavljanje na stranu Gojkovića i zaista izaziva sumnju – rekao je Vladimir Đukanović .

Vuk: Umreću od alkohola

Iako je socijalna radnica uveravala Oliveru kako je Vuk prestao da pije kao da je ona provela pored njega dve godine, Gojković je samo nekoliko nedelja nakon rođenja ćerkice izjavio za domaće medije:

– Može da smeta Bogu ocu, to se nikada neće promeniti. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola – šokirao je Vuk tada odgovorom.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar