Đilas PREVESLAO opoziciju, snimio himnu za izbore: Marinika dolazila da čuje pesmu, a ovo im je PLAN

Dok svima priča o bojkotu i kako na izbore pod ovakvim uslovima ne treba izlaziti, uveliko se sprema za trku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, planira po ko zna koji put da žedne preko vode prevede svoje saradnike iz opozicije, ekskluzivno saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora.

Dok svima priča o bojkotu i kako na izbore pod ovakvim uslovima ne treba izlaziti, on se, prema rečima sagovornika ovog lista, uveliko sprema za trku, te je u te svrhe počeo da snima himnu za svoju stranku kojom će i započeti kampanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On uveliko snima himnu SSP-a, angažovao je i muzičare, koji su već u studiju izvesnog Predraga Cvetkovića. Snimanju je lično prisustvovao i sam Đilas, a dolazila je i Marinika Tepić da čuje pesmu – objašnjavaju naši dobro obavešteni izvori, i dodaju da se u himni, između ostalog, ističe da „sloboda i pravda nisu samo nada“.

Ako se uzme u obzir da se Đilasova partija zove Stranka slobode i pravde, jasno je da se himna odnosi samo na njih, te da Đilas ne planira da pravi nikakve predizborne koalicije ni da šuruje s drugim opozicionarima koje navodno ovih dana pokušava da okupi.

– Dok ostali opozicionari gube vreme na priče o bojkotu i izbornim uslovima, Đilas planira da prvi uđe u kampanju i dovede ih u pat-poziciju. Ili će da ga slušaju, te da se nadaju da će se sažaliti na njih i uključiti ih u kampanju, ili su ispali iz igre. Druga opcija je verovatnija, što i ne čudi jer je Đilasova sujeta oduvek bila najveći problem za okupljanje opozicije – navode izvori, i dodaju da će Đilas na kraju reći da je morao da ide na izbore.

– On će se navodno vaditi kako je na izbore morao da ide jer se bojkot već pokazao kao promašena ideja, a ostali će tako nespremni ostati praznih ruku – dodaju izvori, i ističu da ovo nije prvi put da je Đilas ispalio svoje partnere iz tabora opozicije.

Uništava svakog ko je treća opcija

Kako Đilas funkcioniše, otkrio je nedavno bivši poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.

– Uspeo je u svom najvećem političkom projektu, da zgromi Demokratsku stranku! Da, on lično… Razorio je stranku sa najvećom tradicijom, obrlatio malosposobnog Lutovca i zakucao poslednji ekser u sanduk partije – naveo je on, i dodao:

– Odbio je da podrži Jeremića ili Jankovića, a istraživanja pokazuju da je sada ispod cenzusa – kazao je Kena, i dodao da Đilas pokušava da uništi svakoga ko je treća opcija.

BONUS VIDEOIzvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar