Nesumnjivo! Ana Brnabić razmontirala lažove iz Đilasovog tabloida!

Premijerka je reagovala na tekst "Danasa"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Medij u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa ne prestaje sa lažnim optužbama o svim članovima Vlade, a ovaj put im je na meti bila premijerka Ana Brnabić koja je raskrinkala njihove navode.

Naime, na naslovnoj strani sutrašnjeg “Danasa” centralno mesto zauzima tekst sa naslovom “Premijerka Brnabić optužuje Danas za nemar svoje vlasti”, na šta je premijarka reagovala rekavši da su u pitanju laži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dobro, vi kažete da sam ja mutava. Ja bih rekla da je to diskutabilno, vi kažete nesumnjivo. I Vučić je, valjda, mutav. I to je diskutabilno, a vama nesumnjivo. I svi u SNS-u su mutavi. Oko toga takođe možemo da raspravljamo. Ali vi ste lažovi. Nesumnjivo. Elokventni. – napisala je Brnabić.

Podsetimo, premijerka je u gostovanju na Pinku rekla da je “Danas” nekada bio profesionalan i objektivan dnevni list za primer, a da je sada to “samo politički pamflet u vlasništvu Ðilasa i ljudi iz tog dela opozicije”, a takođe je i demantovala navode iz teksta pod naslovom “Penzioneri i radnici gube trku sa potrošačkom korpom”.

Njene demante pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar