Kakvo LICEMERJE! Potpredsednica Dritanove stranke NAPADA Srbiju, a drži političke tribine u našoj zemlji

Ona tvrdi da je poslednjih godinu dana u Srbiji izraženo interesovanje za dešavanja u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Promo,Printscreen

Jovana Marović, potpredsednica Pokreta URA, čiji je lider Dritan Abazović, izjavila je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne bi trebalo da dođe na Cetinje 5. septembra, na ustoličenje vladike Joanikija.

– Ako je Krivokapić rekao da neće biti na Cetinju, a on je blizak crkvi i vernik, mislim da bi i predsednik Srbije trebalo da odluči da ne dođe – rekla je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona tvrdi da je poslednjih godinu dana u Srbiji izraženo interesovanje za dešavanja u Crnoj Gori, da su “brojne izjave neprimerene, što nailazi na oštro osuđivanje”, kao i da se “zvanični Beograd meša u unutrašnje stvari Crne Gore”.

Skandalozno je što Marović napada državu Srbiju da se meša u unutrašnje stvari Crne Gore, dok je s druge strane, ona ceo vikend provela u Sremskim Karlovcima, držeći političke tribine sa liderima pokreta “Ne davimo Beograd”, kao i aktivistkinjom i funkcionerkom hrvatskog pokreta “Možemo”, Ivom Ivšić.

Skup je trajao čitav vikend, a održan je pod plaštom brige za ekologiju, iako nema sumnje da je reč o političkom skupu. Opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar