Pričalo se da su imali AFERU: Severina u jeku RAZVODA ne odvaja se od zgodnog producenta (FOTO)

Mnogima je njihov odnos intrigantan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Severina pre nekoliko dana potvrdila je da se nakon šest godina braka razvela od, sada već bivšeg supruga, sportskom menadžera Igora Kojića.

Međutim, mnogima je zapala za oko fotografija koja je osvanula danas na njenom Instagram profilu sa njenim producentom Filipom Miletićem, od kojeg se ne odvaja ovih dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ranije se spekulisalo da su producent i Severina imali nešto više od prijateljskog i poslovnog odnosa, pa je ova fotografija dodatno podgrejala sumnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, 2012. godine Filip je radio pesme za Severinin album, i još tada se po medijima šuškalo da su kompozitor i Seve prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa, iako je kompozitor tad bio u zvaničnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, sa kojom je Severina te godine snimila i pesmu “Italiana”.

Gledajući njihovu novu “vrelu” fotku sa plaže, mnogi su pomislili da opet ima varnica među njima, ali Severina je sve objasnila opisom koji je objavila uz fotografiju:

“Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu” – stoji na Instagramu.

Podsetimo, pored toga što lako zavodi Hrvatice, mediji su pisali da je Filip Miletić smuvao i Kristinu Kiju Kockar, dok joj je radio pesme i vodio karijeru. Da li Severina i Miletić spremaju više od muzike, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar