Zvezda saznala raspored u Ligi Evrope: Prvi meč u Beogradu, najteže gostovanje za kraj

U decembru sledi put u Portugal

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Crvena zvezda je u petak saznala protivnike u grupnoj fazi Lige Evrope, a jutros i konačan raspored odigravanja mečeva sa Bragom, Ludogorecom i Mitjilandom.

Ono što je interesantno jeste da će Crvena zvezda otvoriti i zatvoriti grupnu fazu protiv ekipe Brage. Prvi meč biće odigran na stadionu “Rajko Mitić” već u prvom kolu 16. septembra od 18.45, da bi revanš bio na programu 9. decembra od 21.00 čas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U međuvremenu, Zvezda će nakon uvodnog duela sa Bragom imati dva gostovanja. Prvo će ići na noge Ludogorecu u susednu Bugarsku (30. septembar), da bi krajem oktobra usledio i prvi meč sa Mitjilandom u Danskoj (21. oktobar).

Crveno-beli će u slučaju dobrih rezultata u prva tri kola moći da potvrde prolazak dalje na stadionu “Rajko Mitić”, pošto ih čekaju dva vezana domaćinstva. Prvo će igrati sa Mitjilandom (4. novembar), a potom i sa Ludogorecom (25. novembar).

Uslediće već pomenuti meč sa Bragom u Portugalu sredinom decembra, do kada će navijači Zvezde poželeti da njihov tim već obezbedi plasman u evropsko proleće. Podsetimo, dva prvoplasirana tima idu dalje u nokaut fazu, dok će trećeplasirani ići u Ligu konferencija.

1. kolo (16. septembar, 18.45): Crvena zvezda – Braga

2. kolo (30. septembar, 21.00): Ludogorec – Crvena zvezda

3. kolo (21. oktobar, 18.45): Mitjiland – Crvena zvezda

4. kolo (4. novembar, 21.00): Crvena zvezda – Midtjiland

5. kolo (25. novembar, 18.45): Crvena zvezda – Ludogorec

6. kolo (9. decembar, 21.00): Braga – Crvena zvezda

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar