LEPO

Naomi Kembel i Silvester Stalone STIŽU u Srbiju: Imaće isti prijem, sve se sprema u STROGOJ tajnosti

Oni su još jedne u nizu zvezda koje će posetiti našu prestonicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Robin Marshall / INSTAR Images / Profimedia, PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što su holivudske face poput Danijela Krejga, Edvarda Nortona, Kejt Hadson boravile u Beogradu radi snimanja filma, u srpsku prestonicu stižu nove zvezde, piše Blic. Kako se navodi, u pitanju su čuveni glumac Silvester Stalone i manekenka Naomi Kembel, koja je već boravila u Beogradu pre četiri godine.

-Iako Stalone i Naomi ne dolaze u Beograd istim povodom, oboje će imati isti prijem. Sve se sprema u strogoj tajnosti, boraviće u jednom luksuznom hotelu, a sa sobom će imati i obezbeđenje tokom boravka u našoj prestonici. Ona dolazi 16. septembra, a on stiže u oktobru – ističe izvor pomenutog medija, upućen u doček.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U razgovoru za Blic privrednik Andreja Kesić objasnio je koji je razlog posete Naoim Kembel, ali i da svetski top model dolazi u pratnji bliskog prijatelja Marka Bizaria koji ima planove da investrira u Srbiji.

FOTO: printscreen/youtube

-Marko Bizari, izvršni direktor brenda “Guči” dolazi na pregovore o otvaranju njihovog brenda u Beogradu. Najverovatnije će to biti u jednom novootvorenom eksluzivnom tržnom centru. Njegova veoma dobra prijateljica je Naomi koja će doći sa njim kako bi posetila Beograd. Biće u Evropi 16. septembra jer joj Engleska kraljica dodeljuje posebno priznanje. Biće podrška na putu i uživaće na novoj destinaciji, jer su čuli sjajne vesti o našem gradu – izjavio je Kesić za, a potom dodao da je Đuzepe Ćiprijani bio oduševljen Beogradom i da se finalni odgovori o pregovorima u investiranje u Srbiji očekuju u narednim nedeljama. Ono što je interesanto, Ćiprijani je u nedelju otvorio hotel u Njujorku, a njegov gost je bio najbolji srpski teniser.

-Prvi gost mu je bio Novak Đoković. Sve filmske zvezde i džet set je svakodnevno u njegovim restoranima. Grad Njujork mu je ustupio brojne svoje lokacije ne bi li oplemenio i postavio grad na mapi sveta – izjavio je Andreja dalje.

Sa druge strane Stalone stiže nešto kasnije.

-S obzirom na to da je navikao da ga horde obožavaoca prati gde god se pojavi, Stalone je tražio da što neprimetnije dođe u Beograd, te da ima lično obezbeđenje i vozača ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom. Tražio je naravno i luksuzan smeštaj, gde će biti odvojen od drugih gostiju, kako bi neometano mogao da izlazi i u ulazi u hotel. On će biti specijalni gost jednog sportskog takmičenja – rekao je Kesić.

FOTO: Profimedia

S druge strane Naomi je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju, ali se tada zadržala svega jedan dan u našoj prestonici.

Tokom prve posete Beogradu, obezbeđenje Naomi Kembel bila je jedna agencija iz Novog Sada, a njihov direktor otkrio je kakva je čuvena manekenka uživo.

-Utisci njene posete su veoma pozitivni. Došla je u pratnji menadžera, frizera, šminkera i čoveka koji je zadužen zadnjih 10 godina za njenu bezbednost, Andree, bivšeg vojnika, pripadnika italijanskih specijalnih jedinica. Jedan veliki šmeker i profesionalac. Sve u svemu, profesionalan tim koji je zajedno sa nama doprineo da sve prođe bez greške .Naomi je najlepša žena na svetu, uživo izgleda kao i na televiziji, brine o svom medijskom izgledu i ništa ne prepušta slučaju- rekao je tada Dragan Lekić koji je vodio njene obezbeđenje, piše Blic.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar