Belivukov MONSTRUM optužen za SILOVANJE navijača se pojavljivao na TV ekranu! Evo o čemu je pričao (FOTO)

Šejić je bio konobar na Stadionu Partizana, od klana je dobio i sobu u kojoj je živeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG / RADE PRELIC / mn, Printscreen

Javnost u Srbiji ostala je zgrožena grozomornim detaljima svega onoga što se dogodilo u bunkeru Stadiona Partizana.

Sve ono neljudsko što su pripadnici grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pokazali tokom otmice i mučenja I. S., koga su optužili da je cinkaroš rivalske grupe „Alkatraz”, začinjeno je silovanjem ovog nesrećnog mladića. Za ovo gnusno delo optužen je Aleksa Šejić, momak koji je ove godine napunio 21 godinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekipa Objektiva do detalja je istražila lik i delo ovog Veljinog vojnika koji je duboko umešan i u šeme klana kada je reč o prodaji droge.

Šejić je bio konobar na Stadionu Partizana, od klana je dobio i sobu u kojoj je živeo, a koja je direktno bila povezana sa Veljinim „bunkerom” strave.

Ovaj momak iz Vladičinog Hana, koji tvrdi da ga finansira majka, završio je gimnaziju u Surdulici, a ranije je osuđen zbog krađe u jednoj trafici.

IDOL MU GOLMAN BARSE, DAVAO IZJAVU NA RTS

Da je Šejić zaista bio sportista, pokazuju i njegove fotografije na društvenim mrežama. Hvalio se mladi Aleksa svojom karijerom golmana, a kao nadimak na društvenim mrežama čak je koristio i prezime „Ter Štegen”, ne skrivajući da mu je idol nemački golman Mark-Andre, koji od 2014. godine čuva mrežu Barselone.

– Mislim da je bila 2016. godina kada je čak i davao intervju za Radio Televiziju Srbije. To je bila neka eksperimentalna igra, vilbal, kada smo svi bili oduševljeni što nam se rođak pojavio na televiziji – priča nam Aleksin rođak.

Foto: Printscreen

I zaista, pronašli smo snimak na kome se vidi kako pre pet godina Aleksa govori o tome šta je ovaj sport koji je izmišljen u Srbiji, a koji se igra fudbalskom loptom na travnatom terenu i predstavlja neku vrstu mešavine klasičnog fudbala i bejzbola, pošto se osvajaju baze. Šejić je u mestu u kome je odrastao poznat i po tome što se redovno takmičio u plivačkim trkama na Južnoj Moravi za bogojavljenski časni krst.

Aleksa je branio i na turnirima malog fudbala. Sve vreme bio je aktivan u navijačkim grupama „grobara”.

Čini se da je čovek koji je sebi dao za pravo da prebija, siluje i muči I.S., stranputicom krenuo pošto je aprila 2019. godine obio kiosk Državne lutrije Srbije. Zbog toga je osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri. To ga nije sprečilo da nastavi sa kriminalnim delatnostima.

BONUS VIDEO:

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 28. AVGUST

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar