Lazanski nije rado pričao o OVOME! Priznanje ŠOKIRALO: Evo šta je dobijao za učešće u žiriju izbora za mis

Iako nije rado pričao na ovu temu, Miroslav Lazanski je u jednom intervjuu otkrio zašto je pristao da bude u žiriju za izbor mis

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Miroslav Lazanski često nije želeo da govori na temu svog žiriranja u izboru za “Miss Yu”. Ponekad bi pitanja na tu temu vešto izbegao ili bi na njih dosta šturo odgovarao.

U jednom TV gostovanju možda po prvi put je otvoreno otkrio zašto je pristao da bude u žiriju tog takmičenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To što sam bio u izboru za mis je bio način da se bude na TV-u. Televizije su bile pod kontrolom. Na velike televizije nisi mogao da dođeš jer je to SPS kontrolisao. Ako hoćeš na nacionalnu frekvenciju gde ne mogu da te iseku onda je najbolje da izađeš na binu i predaš lentu nekoj devojčici. I oni nemaju politički razlog da te iseku. A malo održavaš i tu vrstu imidža na televiziji – rekao je Lazanski.

O tome da li je bilo kakvu korist imao od toga Lazanski je rekao:

– Nema tu neke koristi. Ja uzmem 50-100 ulaznica i podelim po redakciji, dam prijateljima, dam policajcima saobraćajcima ako napravim neki prekršaj.

Podsetimo, Miroslav Lazanski preminuo u svojoj 71. godini. Lazanski je preminuo u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (1)

Ostavite komentar